Vidite prvi

DISTRIBUCIJA UŽITKA

PRIMARIS PLUS SLUŽBENO OTVOREN: Svijet piva i gastro užitaka napokon u Mostaru

Autor:Prvi.tv
Objava:16.11.2017. 21:34
PRIMARIS PLUS SLUŽBENO OTVOREN: Svijet piva i gastro užitaka napokon u Mostaru
Učitavanje medija preglednika ...
Foto 11Foto 10Foto 9Foto 8Foto 7Foto 6Foto 5Foto 4Foto 3Foto 2Foto 1

Ulica Ante Starčevića u Mostaru je dobila pravu poslasticu za sve pivoljupce, vinoljupce, odnosno za sve ljude koji su ljubitelji dobrih i kvalitetnih alkoholnih pića, a mi smo imali tu čast da prvi pogledamo kako to sve izgleda.

Ovaj exkluzivni, a nadasve domaćinski ambijent imali smo priliku vidjeti danas na svečanom otvaranju, a zatim su svi bili pozvani na after party u Shankly's pub gdje su svi gosti mogli uživati u delicijama toplih domaćina.

Primaris plus Beer shop je logičan nastavak pivske priče iz veleprodaje Primaris, koji su distributeri najvećeg izbor neobičnih piva u Hercegovini. Ovo je prvi shop u Hercegovini ovoga tipa. Takvi objekti su popularni u svijetu, ali nismo ih imali priliku viđati na ovim prostorima.

Primaris plus na svojim policama trenutno broji 220 do 230 vrsta piva, a njihov broj će nakon otvaranja rasti. Tu su piva od domaćih i stranih pivovara, npr: Mostarsko.

Ideja se javila prvenstveno zato što su ljudi konstantno tražili u slobodnoj prodaji piva koja su se nalazila u lokalnim pub-ovima, pa je ekipa Primaris-a odlučila da počasti Hercegovce ovom trgovinom.

U Shopu se također nalaze vino,Istarska maslinovo ulje iz Savurdijske vale koji su dobitnici prestižnih nagrada za najbolja maslinova ulja, po prvi put dostupni na teritoriju BiH.

Šampanjci, Viski, Brandy , Votka, Gin, sav popratni asortiman za posluživanje alkoholnih pića.

"Kada ne budete imali ideja što pokloniti dragoj osobi, poslovnom partneru, također posjetite Shop, jer u njemu će se prodavati zaista prekrasni poklon paketi, koji će obradovati svakoga. Što je najbitnije, ovaj Shop će biti dostupan širokoj javnosti, jer sadrže artikle koji su pogodni za svačiji džep, ali isto tako i oni dubljeg džepa moći će tu pronaći nešto za svoj ukus." kazali su za Prvi.tv.

Ovlašteni zastupnici i distributeri za BiH su: Medvedgra pivovara, Zmajska pivovara, Bujska pivovara, Garden Brewery i maslinova ulja 'Mate'.

 

Komentari
Broj komentara:0