Vidite prvi

PRITVOR

Predložen pritvor za oca i sina koji su ubili susjeda

Autor:Prvi.tv
Objava:19.8.2018. 15:33
Predložen pritvor za oca i sina koji su ubili susjeda
Učitavanje medija preglednika ...

Predložen je pritvor za Suada i Enesa Bašalića, koji su u petak nakon smrti Azema Ćesira uhićeni zbog osnova sumnje da su sudjelovali u njegovom ubojstvu u sarajevskom naselju Hrasno Brdo.

Postupajući tužitelj Tužiteljstva Sarajevske županije predložio je Županijskom sudu u Sarajevu određivanje pritvora za Suada i Enesa Bašalića koji su osumnjičeni za krivično djelo ubojstva.

"Pritvor je predložen zbog opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli utjecati na svjedoke i prikriti dokaze, i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi osumnjičenih moglo doći do uznemirenja javnosti", potvrđeno je za Klix.ba iz Tužiteljstva Sarajevske županije.

Podsjećamo, u petak oko 16:30 sati došlo je do svađe između Suada i Enesa Bašalića i Azema Ćosira u ulici Milinkladska, općina Novo Sarajevo, a koja je privukla pažnju te je zbog toga obaviještena Treća policijska uprava. Kada su pripadnici MUP-a ŽS došli na mjesto događaja, zatekli su službenike Hitne pomoći među kojima je bio liječnik koji je konstatirao Ćosirovu smrt.

Policija je utvrdila da je Enes Bašalić automobilom udario Ćosira, a Suad je, neslužbeno, tada ozlijeđenog Ćosira udario lopatom, prenosi pogled.ba.

Komentari
Broj komentara:0