Vidite prvi

servisne informacije

Povoljni uvjeti za vožnju

Autor:Prvi.tv
Objava:17.4.2018. 8:06
Povoljni uvjeti za vožnju
Učitavanje medija preglednika ...

Uz povoljne uvjete za vožnju, promet se na većini cestovnih pravaca odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su radovi.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik. 

Na dionicama cesta gdje su radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog odrona na dionicama M-14.2 Drvar - Resanovci i M-18 Sarajevo - Foča (na lokaciji Sijeračke Stijene) promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad - Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u dužini od 1 km preusmjeren u pretjecajnu traku.

Zbog izvođenja bojevog gađanja,danas u vremenu od 08:00 do 16:00 sati doći će do privremene obustave prometa na R-411 Han Kola - Stričići. Za vrijeme obustave promet će se preusmjeriti na alternativni pravac Han Kola - Ledenice - Stričići.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Zbog oštećenja kolnika na dionici M-4 Prijedor - B.Novi u mjestu Dragotinja promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na M-14.1 Odžak - Vukosavlje.

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka - Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji na:

- M-14.1 Brod - Odžak, Brčko - Bijeljina (naselje Gredice),

- M-19.3 Rogatica - Ustiprača (u mjestu Dub).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet od Lučkog mosta do parka Alekse Šantića, te od raskrižja ulica maršala Tita i braće Brkića do Trga Ivana Krndelja (autobusna stanica).

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja, priopćeno je iz AMSBIH-a.

Komentari
Broj komentara:0