Vidite prvi

ŠPANJOLSKI TRG U MOSTARU

Paljenjem svijeća građani Mostara uputili posljednji pozdrav nastradalima

Autor:Prvi.tv
Objava:14.5.2017. 20:09
Paljenjem svijeća građani Mostara uputili posljednji pozdrav nastradalima
Učitavanje medija preglednika ...
foto 09foto 08foto 05foto 07foto 03foto 02foto 01

Građani Mostara večeras se spontano okupljaju na Španjolskom trgu gdje pale svijeće za sve tragično nastradale u jučerašnjim nesrećama. Sedam osoba, među kojima  troje djece,  jučer je izgubilo život. 

Jučerašnji dan  zavio je  Mostar u crno. U dvije prometne nesreće dva mladića izgubila su život, a u jučerašnjoj stravičnoj zrakoplovnoj nesreći, kakvu Mostar ne pamti, život je izgubilo pet osoba, među kojima troje djece starosti od 7 do 10 godina.

Paljenjem svijeća građani su uputili  posljednji pozdrav tragično nastradalima i na taj način pokazali da su uz njihove najmilije u ovim teškim trenucima.

 Stravična nesreća dogodila se jučer nešto prije 16 sati kad je sportski zrakoplov u kojem je bilo pet osoba, pilot, troje djece i još jedan mlađi muškarac, iz zasad neutvrđenih razloga pao i zapalio se u blizini naselja Jasenica.

Zrakoplov je sudjelovao u Danima otvorenih vrata Zračne luke Mostar, a obavljao je panoramske letove oko Mostara.

Povodom strašne zrakoplovne nesreće mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić danas je kazao  kako će Grad Mostar proglasiti dan žalosti na onaj dan kad bude sahrana stradalih iz zrakoplovne nesreće.

Komentari
Broj komentara:0