Vidite prvi

strava u sarajevu

Oteo šestogodišnjeg dječaka na ulici pa ga silovao

Autor:Prvi.tv
Objava:21.4.2018. 16:40
Oteo šestogodišnjeg dječaka na ulici pa ga silovao
Učitavanje medija preglednika ...

Stravičan slučaj seksualnog zlostavljanja djeteta u sarajevskom naselju Ljubovčići u Pazariću kod Sarajeva zgrozio je bh. javnost.  

Elnes Hujić (19) preksinoć je u 20.30 sati na ulici zgrabio šestogodišnjeg dječaka koji živi u susjedstvu te ge je odnio u svoju kuću, gdje ga je brutalno silovao!

Kako nam je otkrio dječakov ujak (identitet poznat redakciji dnevnog avaza), dijete se vraćalo kući od bake, kod koje je bilo i igralo se. U tom trenutku je naišao Hujić te ga je oteo. Pedofil je utrčao u jednu od prostorija svoje kuće te je skinuo dječaka, koji je vrištao. Prema riječima ujaka nesretnog dječaka, dijete je vrištalo u očaju. Pedofil ga je ljubio, strgnuo mu odjeću te ga silovao.

Dječak je potom otišao kući istraumiran te je ispričao majci što mu se dogodilo. Članovi obitelji pozvali su policiju, a dječaka su roditelji odmah odvezli u Pedijatrijsku kliniku, gdje su ga liječnici pregledali te potvrdili da je nad njim izvršeno seksualno nasilje.

Izuzeti brisevi

Izuzeti su brisevi, a na dječakovoj odjeći pronađene su stidne dlake, za koje istražitelji vjeruju da pripadaju Hujiću. On je 24 sata zadržan u policijskim prostorijama, gdje je saslušan. Kako nam je otkrio izvor blizak istrazi, osumnjičeni Hujić isprva je negirao zločin da bi se u jednom momentu pravdao da je bio pijan.

Ovaj mučni slučaj preuzeo je sudac za maloljetnike, koji je naredio pokretanje istrage, vještačenje tragova, a predložio je da se Hujiću odredi jednomjesečni pritvor.

Dijete nakon pregleda od straha nije smjelo ući u svoju kuću, a po dolasku iz bolnice, od straha nije smjelo izaći iz automobila. Zbog toga ga je ujak odveo s majkom svojoj kući.

I ranije uznemiravao mališane

Dijete je doživjelo ogromne traume i u sve su uključeni Centar za socijalni rad te dječji psiholog. Kako su nam otkrili članovi obitelji nesretnog djeteta, Hujić je i ranije uznemiravao mališane u njihovom naselju, ali se niko nije nadao da bi mogao počiniti ovako stravičan zločin, piše Dnevni avaz./HMS

Komentari
Broj komentara:0