Vidite prvi
prvi cestitka 970*90

U Okružnom javnom tužiteljstvu

Osumnjičeni za proizvodnju više od 11 kilograma marihuane u centru Banje Luke

Autor:Prvi.tv
Objava:12.1.2018. 12:24
Osumnjičeni za proizvodnju više od 11 kilograma marihuane u centru Banje Luke
Učitavanje medija preglednika ...

U Okružnom javnom tužiteljstvu Banja Luka u toku je saslušanje tri osobe uhapšene jučer zbog sumnje da su u objektu u centru Banje Luke instalirale improviziranu laboratoriju za proizvodnju marihuane, a od kojih je oduzeto više od 11 kilograma marihuane.

Radi se o Draganu Petkoviću (1967.), Vladimiru Maksimoviću (1983.) i Ranku Joviću (1955.) svi iz Banje Luke, a protiv kojih je policija dostavila izvještaj tužiteljstvu.

Sumnjiče se da su od kolovoza 2017. do 10.siječnja ove godine, u objektu u centru Banje Luke instalirali opremu za vještački uzgoj opojne droge marihuane.

Nakon ispitivanja, tužitelj će odlučiti o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora, potvrđeno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužiteljstva.

Iz Policijske uprave Banja Luka su potvrdili da su, tokom pretresa na četiri lokacije na području tog grada, osim improvizirane laboratorije za proizvodnju marihuane u baraci u centru Banje Luke, pronašli i više od 11 kilograma marihuane, 215 stabljika indijske konoplje, mobilne telefone i dvije puške.

Komentari
Broj komentara:0