Vidite prvi

''DOVIĐENJA, A NE ZBOGOM''

Oproštajno pismo Oš S.S. Kranjčevića za tragično poginule učenike

Autor:Prvi.tv
Objava:14.5.2017. 16:47
Oproštajno pismo Oš S.S. Kranjčevića za tragično poginule učenike
Učitavanje medija preglednika ...

Djelatnici Osnovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića na Bijelom Brijegu objavili su oproštajno pismo za tragično poginule učenike Luku i Lanu Lovrić, koji su poginuli pri padu aviona kod Mostara, a koje prenosimo u cijelosti:

"Tužne vijesti ne biraju ni mjesto, ni osobu, ni vrijeme. Ponekad dolaze očekivano, vrlo često sasvim iznenada, no gubitak dragih osoba ostavlja zauvijek dubok i bolan trag na svakome od nas. S ogromnom tugom javljamo svim prijateljima škole kako nas je jučer napustilo dvoje naše djece, dvoje naših učenika, dvoje prijatelja, dva naša ponosa i ptića, potraživši svoje mjesto na primjerenijem mjestu za anđele. Ovim putem izražavamo najiskreniju sućut obitelji kao i obiteljima svih nastradalih u stravičnoj nesreći koja je cijeli grad zavila u crno. Neka im Bog podari snagu da nauče živjeti s neizrecivom boli i gubitkom koji su ih zadesili.

Dragi Lana i Luka, ovo nije zbogom jer nije konačno. Ovo je samo doviđenja jer ćemo se opet susresti, a do tada, čuvat ćemo vas u svojim mislima, molitvama i srcima", stoji u oproštajnom pismu objavljenom na stranici ove škole.

Komentari
Broj komentara:0