Vidite prvi

AKCIJA UDRUGE MINORES

Olovka za mostarske školarce

Autor:Prvi.tv
Objava:21.8.2017. 14:25
Olovka za mostarske školarce
Učitavanje medija preglednika ...

Udruga Minores, osim beskućnika, obilazi redovito i dobar broj socijalno ugroženih obitelji na području Mostara i okolice. Riječ je o ponosnim ljudima koji nisu u određenom trenutku imali sreće, pa su sada prisiljeni doslovno preživljati i boriti se za svakodnevicu. Njima na srcu posebno leže djeca iz tih obitelji.

Kao i svake godine do sada, žele uz našu pomoć, pomoći djeci i mladima iz naših obitelji da im početak školske godine prođe što ljepše i bezbolnije. Ovaj put se prikuplja školski pribor: od olovaka do školskih torbi, bilježnice, zadaćnice i sve što je djetetu potrebno da prati nastavu i uči bez onih ikakvih vanjskih prepreka.   

Trenutno na popisu imaju 31 učenika i učenicu koji pohađaju osnovnu ili srednju školu. Plan je ovakav: svi oni koji su zainteresirani za sudjelovanje u ovom projektu mogu se javiti na Facebook stranicu Minores. Svatko će u inboxu dobiti okvirne podatke jednog učenika ili učenice te što im je od školskog pribora najpotrebnije. Nakon što se sve prikupi, podijelit će se školarcima. 

Iz Udruge Minores pozivaju sve Vas koji ste u mogućnosti da se pridružite akciji i da pomognete djeci i mladima da im nova školska godina krene lakše i s manje stresa. 

P. S. Naravno, kao i u svakoj akciji do sada, nikakvo fotografiranje ili eksponiranje djece ne dolazi u obzir. Dostojanstvo djeteta mora uvijek ostati zaštićeno, ističu iz Minoresa. 

Komentari
Broj komentara:0