Vidite prvi

smrt tri djevojke

Određen pritvor Almiru Ejuboviću koji je izazvao nesreću u Sarajevu

Autor:Prvi.tv
Objava:12.7.2018. 18:58
Određen pritvor Almiru Ejuboviću koji je izazvao nesreću u Sarajevu
Učitavanje medija preglednika ...

Postupajući tužitelj Tužiteljstva Županije Sarajevo predložio je županijskom sudu u Sarajevu određivanje jednomjesečnog pritvora osumnjičenom Almiru Ejuboviću, vozaču BWM-a koji je izazvao nesreću 29. lipnja na autoputu A-1 u kojoj su tragično poginule tri djevojke, potvrdila je Feni glasnogovornica Tužiteljstva ŽS Azra Bavčić.

Dodala je da je pritvor predložen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi osumnjičenog moglo doći do uznemirenja javnosti.

– Almir Ejubović je osumnjičen za teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa sa smrtnim posljedicama više osoba. Čekamo odluku suda – kazala je Bavčić.

Nakon što se 29. lipnja velikom brzinom BMW-om zabio u metalni stup i zaštitnu ogradu na autoputu A-1 u mjestu Butile, kada su poginule tri djevojke, Ejubović je smješten u bolnicu "Prim. dr. Abudulah Nakaš" zbog prijeloma pršljena lumbalnog dijela kičme i nosne kosti. Uhićen je nakon što je otpušten iz bolnice.

Policijski očevid potvrdio je kako je Ejubović upravljao BMW-om koji nije bio registriran, a na njemu su bile registarske tablice koje ne pripadaju tom automobilu./Fena/HMS/

Komentari
Broj komentara:0