Vidite prvi

MEDICINSKO ČUDO

Mostarac i Mostarka dobili jednojajčane trojke

Autor:Prvi.tv
Objava:18.11.2017. 17:33
Mostarac i Mostarka dobili jednojajčane trojke
Učitavanje medija preglednika ...

Mlada Mostarka Anamarija Martinović rodila je u ponedjeljak jednojajčane trojke, što prema liječnicima iz struke predstavlja pravu medicinsku senzaciju.Antea, Izabela i Renea na svijet su došle u sarajevskoj bolnici, a ponosni otac Blaženko Blaška Martinović  je rekao da je sve prošlo u najboljem redu, i da se majka i bebe dobro osjećaju.Tri identične bebe trenutačno se nalaze na odjelu intenzivne njege u Sarajevu, gdje liječnici prate njihov daljnji razvoj, prenosi portal hercegovina.info.

Rađanje trojki samo po sebi i nije toliko neobično ali kada su one jednojajčane to je prava rijetkost, takoreći čudo prirode jer se dogodi u jednoj od 200 milijuna trudnoća.

"Bebe su se rodile u sarajevskoj bolnici jer u tom trenutku tehnički nije bilo moguće porođaj obaviti u Mostaru. Ovim putem se zahvaljujem svima u sarajevskoj bolnici, od portira do liječnika, a najviše liječnici Naimi Imširiji-Galijašević specijalisiti ginekologije i akušerstva Klinike za ginekologiju Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu. Također se puno zahvaljujem liječnici iz Mostara Tanji Krešić koja je mojoj supruzi vodila trudnoću", kazao je otac za portal hercegovina.info.

Komentari
Broj komentara:0