Vidite prvi

STANJE NA CESTAMA

Magla na dionicama uz riječne tokove

Autor:Prvi.tv
Objava:12.7.2018. 8:28
Magla na dionicama uz riječne tokove
Učitavanje medija preglednika ...

Zbog kiše koja je padala tijekom noći u pojedinim krajevima na sjeveru BiH, prometuje se po mokrom kolnicima, a skreće se pažnja i na jutarnju maglu na dionicama uz riječne tokove u središnjim krajevima.

Danas počinju radovi na sanaciji prelazne naprave na vijaduktu Bojnik na autoputu A-1 smijer Jošanica-Tarčin. Dok traju radovi  vozila će prometovati jednom trakom.

Na magistralnom putu M-5 prolaz kroz Travnik izvode se radovi na redovnom održavanju zbog čega se od 8 do 18 sati prometuje jednom trakom, a moguće su i kraća zaustavljanja prometa. U tijeku su i radovi na redovnom održavanju tunela Bistrik (Sarajevo), na magistralnom putu M-5, zbog čega se u vremenu od 08.30 do 15.30 sati kroz tunel prometuje naizmjenično, jednom trakom.

Zbog izvođenja neophodnih radova na magistralnom putu M-18 Olovo-Kladanj (Karaula), na mjestima izvođenja radova prometuje se usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila. 

Na autoputu A-1 dionici Lepenica-Tarčin, zbog radova na potpornom zidu prometuje se preticajnom trakom, uz ograničenje brzine od 60 km/h. Na dionici A-1 Lepenica-Sarajevo sjever zbog sanacije klizišta, promet je u tunelu Igman kao i na mjestu radova (Ban Brdo), preusmjeren iz vozne u preticajnu traku, dok je na lokalitetu Treševine usporeno prometovanje. Upozoravaju se vozači da prilagode vožnju ovim izmjenama i da poštuju privremeno postavljenu signalizaciju.

Zbog izvođenja radova na dionici magistralnog puta M-16.1 Klašnice-Prnjavor (u mjestu Hrvaćani), na ukrštanju magistralnog puta sa autoputem u zoni vijadukta Crkvište, zaustavljen je promet i preusmjeren na privremenu obilaznicu u neposrednoj blizini.

Radovi na deminiranju terena odvijaju su radnim danima od 8 do 16 sati na magistralnom putu M-14.2 Bosanski Šamac-Odžak (u mjestu Prud). U navedenom terminu dolazi do polusatnih zaustavljanja vozila, uz 15 minutno propuštanje istih. 

Danas i sutra zbog radova na izgradnji kružnog toka „Ilićka" u Brčkom promet će biti zaustavljen na ovom lokalitetu magistralnog puta M-14.1 Brčko-Bijeljina. 

Na graničnim prelazima ovoga jutra nema dužih zadržavanja. Tijekom dana od 09 do 13 sati zbog radova u Crnoj Gori, ne preporučuje se korištenje GP Deleuša.  

 

Komentari
Broj komentara:0