Vidite prvi

POBJEGAO OD KUĆE

Ljubuški: Dječak izmislio otmicu zbog loših ocjena u školi

Autor:Prvi.tv
Objava:19.1.2019. 18:54
Ljubuški: Dječak izmislio otmicu zbog loših ocjena u školi
Učitavanje medija preglednika ...

Nestanak dječaka u četvrtak u kasnim popodnevnim satima digao je Ljubuški na noge. Naime, kako neslužbeno doznaje Jabuka.tv, ženska osoba iz mjesta Radišići pored Ljubuškog poslala je sina u kupovinu u obližnju lokalnu trgovinu prema kojoj se zaputio biciklom.

Nakon što se dulje vrijeme nije vratio, majka je postala zabrinuta te je uputila poziv u lokalnu trgovinu, iz koje joj je rečeno da dječak u kupovinu nije dolazio. Potom je kontaktirala PU Ljubuški te susjede i rodbinu koji su se dali u potragu za djetetom kojem se gubio trag.

Nedugo potom dječak je pronađen nekoliko kilometara dalje u Ljubuškom u blizini staroga kružnog toka. Pokušavajući objasniti kako je dospio tamo, rekao je da su ga prethodno otele nepoznate osobe s kombijem, što je izazvalo dodatnu paniku među Ljubušacima.

Međutim, ispostavilo se da je navodna otmica tek plod dječje mašte te da se dječak, umjesto odlaska u trgovinu, odlučio na bijeg od kuće, a kako Jabuka.tv doznaje, razlog bijega bio je strah od reakcije roditelja zbog ocjena u školi.

 

Komentari
Broj komentara:0