Vidite prvi

podrška vatrenima

Ljubušaci postavili najveću zastavu u BiH

Autor:Prvi.tv
Objava:15.7.2018. 14:55
Ljubušaci postavili najveću zastavu u BiH
Učitavanje medija preglednika ...

Danas u podne svečano uz pjesmu i baklje je na brdu Butorovica iznad Ljubuškog, neposredno u blizini Starog grad i kule hercega Stjepana, osnivača Hercegovine postavljena najveća Hrvatska zastava dimenzija 32×16 metara. Razlog postavljanja zastave je davanje potpore Vatrenima da ova slika podrške iz Ljubuškog dođe do Rusije.

„Ova zastava postavljenja u suradnji firme Kuka d.o.o. i Fan zone Ljubuški je samo mali znak doprinos u znak podrške hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i izborniku Zlatku Daliću", rekao je Ivica Mađar, jedan od inicijatora i organizatora Fan zone Ljubuški koja je od prve utakmice bila prepuna navijača hrvatske nogometne reprezentacije koji su u pravoj navijačkoj atmosferi pratili utakmice.

„Mi pripremamo još dosta toga osim utakmice. Naravno da ćemo svi skupa u #fanzonaljubuski pogledati i ovaj zadnji nastup naših vatrenih na prvenstvu. Pozivamo Vas sve da nam se pridružite već od 15 sati i zauzmete svoje navijačke pozicije, ponesite zastave, šalove, dresove…", poručili su iz Fan zone.

 

Komentari
Broj komentara:0