Vidite prvi

široki brijeg

Kraljević i Topić u Širokom Brijegu razgovarali s predstavnicima IPA-e

Autor:Prvi.tv
Objava:14.6.2018. 11:37
Kraljević i Topić u Širokom Brijegu razgovarali s predstavnicima IPA-e
Učitavanje medija preglednika ...

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić razgovarali su s predstavnicima Međunarodne policijske udruge (International Police Associaton) - Regionalnog kluba Zapadnohercegovačke županije.

Predsjednik Regionalnog kluba IPA Zapadnohercegovačke županije Zoran Smital upoznao je Kraljevića i Topića s aktivnostima udruge kojoj je na čelu, istaknuvši nadolazeći humanitarni malonogometni turnir u Posušju za pomoć Domu za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju "Marija naša nada" iz Širokog Brijega.

Predstavnici IPA-e uručili su gradonačelniku Kraljeviću "IPA friendly značku" kao znak zahvalnosti za potporu u djelovanju i radu udruge.

Međunarodna policijska udruga strukovna je organizacija policajaca - udruga građana, koja okuplja više od 400.000 članova organiziranih u 61 država širom svijeta, i kao takva predstavlja najveće policijsko udruženje na svijetu.

Djeluje s ciljem širenja prijateljstva i unapređenja policijske struke, objavljeno je na službenim stranicama Grada Širokog Brijega.

Komentari
Broj komentara:0