Vidite prvi
prvi cestitka 970*90

ZABILJEŽENO NEKOLIKO NEPRAVILNOSTI

Koalicija 'Pod lupom': Izborni proces u Stocu protječe bez većih problema

Autor:Prvi.tv
Objava:19.2.2017. 17:06
Koalicija 'Pod lupom': Izborni proces u Stocu protječe bez većih problema
Učitavanje medija preglednika ...

Izborni proces u Stocu protječe bez većih problema, uz uočene manje nepravilnosti, izvjestili su promatrači Koalicije ''Pod lupom''.

Do 15 sati promatrači su uočili dvije nepravilnosti koje su na vrijeme spriječene, a uložena je i jedna primjedba u Zapisnik o radu biračkog odbora.

Promatrač Koalicije je uložio primjedbu u Zapisnik o radu biračkog odbora na biračkom mjestu 176A007 (Dom Bobanovo ) gdje je stranački promatrač pružio pomoć glasaču pri glasovanju, što nije dozvoljeno.

Na biračkom mjestu broj 176A014 (Rivine 2) glasač je pokušao iznijeti glasački listić za općinsko vijeće, a što je promatrač Koalicije ''Pod lupom'' primijetio te obavijestio birački odbor koji je odmah reagirao, te je sačinjena i službena zabilješka o ovom slučaju. Pored toga, na biračkom mjestu gdje se glasuje s nepotvrđenim glasačkim listićima 176ANNN (Osnovna škola Stolac), glasač je fotografirao glasački listić, što također nije dozvoljeno.

Zabilježeno je više slučajeva obiteljskog glasovanja, te okupljanje veće skupine osoba ispred nekolicine biračkih mjesta.

Mobilni tim Koalicije ''Pod lupom'' je do sada obišao osam biračkih mjesta.

Komentari
Broj komentara:0