Vidite prvi

Dopredsjednik RS

Jerković primio novoimenovanog šefa misije OESS-a u BiH Brucea Bertona

Autor:Prvi.tv
Objava:21.9.2017. 16:39
Jerković primio novoimenovanog šefa misije OESS-a u BiH Brucea Bertona
Učitavanje medija preglednika ...

Dopredsjednik RS Josip Jerković primio je danas u nastupnom posjetu veleposlanika OESS-a u Bosni i Hercegovini Brucea Bertona sa suradnicima.

Na sastanku su razgovarali o trenutnoj političkoj situaciji u Republici Srpskoj, a posebno o položaju Hrvata. Suradnja sa dosadašnjim šefom Misije OESS-a u BiH Jonathanom Mooreom i šefom sekcije za Banja Luku Dmitrijem Iordanidiem bila je dobra, te se nadam da će se ista nastaviti i sa novoimenovanim veleposlanikom Bertoneom - izjavio je Jerković.

Novoimenovanom veleposlaniku dopredsjednik Jerković čestitao je na novoj dužnosti, te mu poželio produktivan i uspješan rad u budućem mandatu.

Veleposlanik Berton zahvalio se na prijemu povodom nastupne posjete, te se stavio na raspolaganje za sve možebitne buduće zajedničke projekte.

Sastanku su nazočili i suradnik dopredsjednika Mario Zeko, Joeri Maas - šef sekcije za politiku djelovanja i planiranje, Željka Šulc - glasnogovornica, Dmitrij Iordanidi - šef terenske kancelarije u Banja Luci - službenik za politička pitanja u uredu Banja Luka.    

Komentari
Broj komentara:0