Vidite prvi

jeftine manipulacije

Ike Mandurić: Puna je Hercegovina kuća većih od Čovićeve

Autor:Prvi.tv
Objava:15.10.2018. 7:43
Ike Mandurić: Puna je Hercegovina kuća većih od Čovićeve
Učitavanje medija preglednika ...

Nikad nisam pomislio da bih mogao braniti Čovića. Nije moj tip. Ali idu mi na živce banalno jeftine manipulacije na koje nasjedaju i moji naivni prijatelji.

I sam sam projektirao nekoliko kuća većih od Čovićeve. Njegova, dijelom prizemnica i pretežno katnica, bi mogla imati najviše 600m2.

Po hercegovačkim cijenama to je, onda kad se gradilo, moglo iznositi najviše 300 – 500.000 €. Nikakvih tri milijuna, ili koliko već.

U svakom hercegovačkom gradu ima desetke skupljih i većih kuća od njegove. I braniteljskih, i liječničkih, direktorskih, i svih profesija.

Ljudi, Čović stvarno nije moj tip ali ova hajka mi se ne sviđa i nije u našemu duhu. Pa nemojte na ovome (i to baš sad kad tema treba biti Komšić) ispadat naivci. Ne dajte da u vama raspiruju strasti ruljetine koja traži razapinjanja. To nas nikud neće odvesti.

Nas može spasiti samo konstruktivna i mudra politika. Samo ona može iznjedriti nove programe i opcije, a ne nikakav nepromišljeni i ostrašćeni linč.U to uložimo energiju, napisao je na svom Facebook-profilu Mandurić.

Komentari
Broj komentara:0