Vidite prvi

lažni kadrovi

Huškački prilog Al Jazeere Balkans o prosvjedima u Mostaru

Autor:Prvi.tv
Objava:12.10.2018. 8:06
Huškački prilog Al Jazeere Balkans o prosvjedima u Mostaru
Učitavanje medija preglednika ...

U prilogu Al Jazeere Balkans o prosvjedima održanim u četvrtak u Mostaru protiv izbora Željka Komšića za hrvatskog člana predsjedništva pojavili su se kadrovi koji očito prikazuju šetnju navijačkih skupina uz gromoglasne povike i korištenje baklji.

Ovakvi kadrovi vješto su ukomponirani u one prave kadrove koje je ova medijska kuća snimila u Mostaru – ispred Građevinskog fakulteta.

Ovakav potez Al Jazeere može se smatrati i kao huškački jer nastoji mirnu i dostojanstvenu prosvjednu šetnju prikazati kao rušilački pohod.

S obzirom na sve viđeno u prilogu emitiranom u četvrtak od 22:12 sati, može se kazati kako i nadležna Regulatorna agencija za komunikacije ima posla.

Portal Poskok je na svojoj Facebook stranici prenio ovaj prilog (https://www.facebook.com/Poskok.info/videos/500881417060638/?t=6) uz komentar: "Režim pokazuje prve znakove panike. Al Jazeera je upravo objavila video s montiranim snimcima huligana kako bi prosvjednu šetnju studenata prikazala kao skup radikala. Nevjerojatno, no to se ne događa u Islamabadu, nego usred Europe. RAK nakon ovoga mora ukinuti licencu ovoj TV kući. Ovo nije Azija. Nije ni komunizam. Gospodo ovo se tu ne radi. Mi smo Europa. Prihvatite to."

Podsjećamo, mirna prosvjedna šetnja održana u četvrtak u Mostaru prošla je bez ikakvih oblika narušavanja javnog reda i mira.

 

Komentari
Broj komentara:0