Vidite prvi

samo na kanalu BHT 1

Home tv neće moći prenositi utakmice svjetskog prvenstva

Autor:Prvi.tv
Objava:14.6.2018. 15:47
Home tv neće moći prenositi utakmice svjetskog prvenstva
Učitavanje medija preglednika ...
1

Sukladno dobivenom nalogu vlasnika ekskluzivnog prava prikazivanja za područje BiH – BHRT-a, HT Eronet je obvezan na svojim platformama HOME.TV i HOME.TV TO GO, zatamniti kanal HRT2 za vrijeme prijenosa svih utakmica Svjetskog prvenstva u nogometu – Rusija 2018.

Sve utakmice Svjetskog prvenstva moći će se gledati na kanalu BHT1, a u Osnovni paket HOME.TV usluge dodajemo i BHT1 HD, na kojemu će se također moći pratiti sve utakmice.

Dakle, zatamnjenje sadržaja na kanalima HOME.TV-a radi se isključivo na zahtjev nositelja autorskih prava za taj sadržaj (televizijske kuće/organizacije koja posjeduje prava na prikazivanje određenog sadržaja na području Bosne i Hercegovine).

Autorska se prava za programske sadržaje pribavljaju isključivo za distribuciju na određenom prostoru. Tako, primjerice, TV kuće koje prava na prijenos pojedine serije/utakmice ili drugoga sadržaja pribave za prostor određene države, iste sadržaje ne smiju emitirati na širem području, priopćeno je iz Odjela za korporativne komunikacije

 

 

Komentari
Broj komentara:1