Vidite prvi

SVOJIM GLASOVIMA PODUPRITE MOSTAR

Herceg: Nadam se kako će Mostar biti buduća destinacija Eurowingsa

Autor:Prvi.tv
Objava:6.10.2017. 13:46
Herceg: Nadam se kako će Mostar biti buduća destinacija Eurowingsa
Učitavanje medija preglednika ...

Nakon što je ovih dana objavljeno kako je Mostar ušao u uži izbor mogućih destinacija avioprijevoznika Eurowingsa, predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg izjavio je kako ga je ta vijest iznimno obradovala.

- Nadam se kako će njihov konačan izbor biti upravo Mostar. Bila bi to kruna zajedničkih napora Zračne luke, Grada Mostara i Vlade HNŽ- a, koja je za sufinanciranje letova u prošloj i ovoj godini izdvojila značajna financijska sredstva. Budući da gospodarski razvitak Županije u značajnoj mjeri ovisi i od zračne povezanosti s europskim i svjetskim središtima, u vremenu pred nama još snažnije ćemo podupirati rad Zračne luke - kazao je Herceg.

Kako je uprava Eurowingsa odlučila putem glasovanja izabrati destinaciju koju će uvrstiti u ljetni red letenja za iduću godinu, Herceg je pozvao građane da i svojim glasovima podupru dolazak Eurowingsa u Mostar. (OVDJE možete dati svoj glas)

Također je za danas najavio sastanak s predstavnicima Ministarstva prometa i veza Republike Hrvatske na kojem će, uz ostalo, biti govora o mogućoj uspostavi leta između Mostara i Zagreba.

Komentari
Broj komentara:0