Vidite prvi

UZORAN POLICAJAC

Hadžići: Plač i tuga u obitelji ubijenog policajca

Autor:Prvi.tv
Objava:11.2.2019. 19:02
Hadžići: Plač i tuga u obitelji ubijenog policajca
Učitavanje medija preglednika ...

U domu ubijenog policajca Mahira Begića u Lokvama kod Hadžića posljednjih dana vlada neizmjerna tuga. Majka Hasena otkako je čula za ubojstvo sina ne prestaje plakati i više od 20 puta se onesvijestila, piše Dnevni Avaz.

U kući je intervenirala i Hitna pomoć. Otac Adil Begić također je u šoku. Uz njih su drugi sin, koji je također policajac, te brojna rodbina i susjedi. Iza ubijenog policajca ostalo je troje djece.

"Žena mog drugog sina došla je u kuću i rekla meni i mužu da sjednemo. Nisam ni slutila da je nešto bilo Mahiru. Pomislila sam da se nešto desilo mom drugom sinu koji je imao dva infarkta i ima četiri stenta. Sjeli smo i ja pitam: 'Šta je Jasminu bilo?'. Kaže ona: 'Nije, majka, Jasminu ništa, Mahir je ubijen'", prisjetila se majka Hasena.

Potom se prisjetila i kako je prekjučer ujutro ispratila sina na posao. "To jutro sam ga ispratila i posljednji put vidjela", priča.

"Što mislite, kako može biti majka kad ostane bez svog djeteta. Neka svako pođe od sebe, kad se nada da mu dijete dođe, a njega nema. Do pola sedam mu je bila smjena, tad ga je kolega trebao zamijeniti. Kažu mi da ga je taj policajac našao u to vrijeme kad je došao na smjenu, da je još bio živ kad mu je prišao", priča majka.

"Nakon svega kažem: Dao Bog da ključ bio na mom djetetu, da više nikad niko ne pogine, posebno ne tako da bude ubijen", kaže majka.

Priča da je njezin sin bio dobar policajac, posao radio najbolje što je mogao i znao te kako je sigurna da njezin sin nije poznavao ubojicu Edina Gačića.

Otac Adil nakon duge šutnje samo kratko je rekao kako su oko 22 sata navečer saznali da im je sin ubijen.

"Oka nitko nije sklopio u našoj kući. Drugi moj sin radi u policiji, znam da je, kad je čuo šta je bilo, krenuo do mjesta tragedije. Nije autom mogao izaći. Ne znam kako je izdržao kad je brata mrtvog vidio", rekao je nesretni otac.

Komentari
Broj komentara:0