Vidite prvi

Demokracijo, počivaj u miru!

Glas Hrvata pokušava se opet ugasiti: obrisana stranica R.I.P. DEMOCRACY BiH

Autor:Prvi.tv
Objava:10.10.2018. 11:18
Glas Hrvata pokušava se opet ugasiti: obrisana stranica R.I.P. DEMOCRACY BiH
Učitavanje medija preglednika ...

Internetska stranica koja je skrenula pažnju na stvarno stanje u Bosni i Hercegovini R.I.P. DEMOCRACY BiH danas je izbrisana, nakon što je među Hrvatima pokazala veliku popularnost.

Unatoč tome hrvatska mladost poručuje:

Glas Hrvata pokušava se ponovno ugasiti, ovoga puta brisanjem stranice R.I.P. DEMOCRACY BiH, ali ovaj mirni dostojanstveni događaj nije otkazan, dapače!

Veliki broj Hrvata iz svih dijelova Bosne i Hercegovine najavio je svoj dolazak i sudjelovanje na predviđenom Mirnom prosvjedu.

Svi koji smatraju da je izborom Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva  ponižen hrvatski narod neka dođu podržati mirnu i dosojanstvenu prosvjednu šetnju.

Hrvatice i Hrvati, vrijeme je da se reagira na opetovano gaženje demokracije u vidu preglasavanja Hrvata i izbora za hrvatskog člana Predsjedništva osobe koja je izabrana bošnjačkim glasovima.

Naime, hrvatska mladost organizira prosvjednu šetnju u Mostaru, u mirnoj i dostojnoj povorci da iskazemo sućut demokraciji u BIH. 

U četvrtak, 11. listopada 2018. u 18:00 sati u Mostaru povorkom od Sveučilišta u Mostaru do Ureda Hrvatskog člana Predsjedništva BIH i polaganjem svijeća iskazati ćemo svoje nezadovoljstvo. R. I. P. DEMOCRACY BiH naziv je prosvjedne šetnje.

Pozivam vas sve da dođete i zapalite svijeću, da pozovete sto više ljudi, posebno sto više mladih kako bismo ovim dostojanstvenim postupkom pokazali što mislimo o ovakvom načinu izbora hrvatskog člana Predsjedništva BIH.

Neka plamen svijeća koje budu gorjele pokažu da demokracija u BIH ne postoji, ali neka još snažnije pokaže da smo još tu i da nećemo prihvatiti rušenje političke volje hrvatskog naroda. 

Vrlo je važno da ode dostojanstvena poruka iz Mostara u svijet o preglasavanju Hrvata!

Hrvatska mladost

Komentari
Broj komentara:0