Vidite prvi

LJEPŠA ŽIVOTNA SREDINA

FOTO Uredite i vi svoje dvorište: Zelene oaze u centru Mostara

Autor:Prvi.tv
Objava:21.4.2017. 14:21
FOTO Uredite i vi svoje dvorište: Zelene oaze u centru Mostara
Učitavanje medija preglednika ...
foto 06foto 04foto 05foto 02foto 01

Kako bi uljepšali sebi boravak na otvorenom te životni prostor, brojni građani Mostara uljepšavaju dvorišta svojih stambenih zgrada. Donosimo vam fotografije  nekoliko  lokacija u centru grada gdje su se građani potrudili i sebi stvorili prave zelene oaze u kojima je užitak boraviti.

Ove slike svakako mogu poslužiti kao poticaj i drugim sugrađanima za još ljepšim uređenjem dvorišta i parkova u gradu. A možda za to budu  nagrađeni. Naime,  u cilju unaprjeđenja odgovornosti prema zaštiti životne sredine, Grad Mostar raspisao je javni natječaj za izbor najljepšeg uređenog dvorišta (okućnice, vrta), školskog dvorišta, balkona i terase stambenih objekata i najuređenijeg gradskog prostora.
Pozivaju se svi građani, vlasnici i korisnici, individualnih objekata za stanovanje i kolektivno stambenih objekata, te pravne osobe-ustanove odgojno-obrazovnog karaktera iz oblasti predškolskog i školskog obrazovanja, kao i ustanove za osobe s posebnim potrebama da se prijave za sudjelovanje u nagradnoj akciji, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Prijave na natječaj potrebno je dostaviti na adresu Odjela za privredu, komunalne i inspekcijske poslove Gradske uprave (Ulica braće Fejića 51, 88104 Mostar) putem pošte, predajom na protokolu Gradske uprave, elektronskim putem na e-mail adresu komunala@mostar.ba ili na faks broj 036 / 505 502 najkasnije do 5. svibnja.

Gradonačelnik Mostara uručit će pobjednicima natječaja novčane nagrade (od stotinu do tisuću maraka) i zahvalnice 25. svibnja na svečanosti u Gradskoj vijećnici.

Komentari
Broj komentara:0