Vidite prvi

PONOVLJENI IZBORI

FOTO Inicijativa za Stolac dijeli letke s uputama kako i za koga glasovati

Autor:Prvi.tv
Objava:19.2.2017. 13:28
FOTO Inicijativa za Stolac dijeli letke s uputama kako i za koga glasovati
Učitavanje medija preglednika ...
1

Tijekom izbornog dana na ponovljenim izborima u općini Stolac pojavili su se natpisi u kojima Inicijativa za Stolac poziva na glasovanje za određenog kandidata te upute kako izlaziti na izbore. 

Na redakciju Prvog.tv-a stigla je i slika letka kojime se daju upute za glasovanje.

Aktivisti Inicijative za Stolac pozvaju bošnjačke birače da nikako ne izlaze na birališta prije 13:00 sati te da bi trebali na birališta izaći izmeđi 17 i 19 sati.

Dio teksta s letka:

- Na ponovljenim izborima 19.02. sve domaće relevantne institucije kao i međunarodni čimbenici bit će prisutni u Stocu i doprinjeti će da ovi izbori budu korektniji i pošteniji nego bilo koji izbor do sada. Ovakvu šansu ne smijemo propustiti, moramo ostati jedinstveni, izaći na izbore i na taj način osvojiti većinu u vijeću.

- Poučeni dosadašnjim negativnim iskustvima sa HDZ-om smatramo da je neophodno da na izbore počnemo izlazit poslije 13.00 sati, nitko ne smije glasovati prije 13:00.

- S obzirom da nemamo svog kandidata za načelnika smatramo da svi oni koji podržavaju Incijativu za Stolac treba da svoj glas daju kandidatu Komšić Mati i na taj način spriječimo vladavinu Stjepana Boškovića koji sve one koji nisu članovi HDZ-a smatra građanima drugog reda.

 

Komentari
Broj komentara:1