Vidite prvi

SARAJEVO

Čović u nastupni posjet primio ambasadora Japana

Autor:Prvi.tv
Objava:26.4.2018. 15:38
Čović u nastupni posjet primio ambasadora Japana
Učitavanje medija preglednika ...

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović primio je u nastupni posjet veleposlanika Japana u BiH Hideyukija Sakamotoa.

Na početku susreta  Čović je poželio dobrodošlicu veleposlaniku Sakamotou, te kazao kako se nada da će se u njegovom mandatu već tradicionalno dobri odnosi naših dviju zemalja produbiti i poboljšati, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Također se zahvalio veleposlaniku Sakamotou na svoj dosadašnjoj pomoći koju je Japan pružio Bosni i Hercegovini i istaknuo kako su dosadašnji projekti pomoći Japana uvelike pomogli kako u ratno vrijeme, tako i da se naša domovina oporavi od posljedica rata.

Istaknuta je činjenica gospodarskog razvoja BiH, zbog čega su se složili da bi investiranje Japana u BiH mnogo značilo našim stanovnicima.

Bilo je govora i o turizmu, pa je veleposlanik Sakamoto kazao kako Japanci tradicionalno vole putovati, te bi se trebalo raditi više na turističkoj promidžbi Bosne i Hercegovine u Japanu, koja po njegovom viđenju, ima veliki potencijal, priopćeno je.

Komentari
Broj komentara:0