Vidite prvi

neum

Čović održao sastanak s Općinskim odborom HDZ-a BiH Neum

Autor:Prvi.tv
Objava:15.3.2018. 9:45
Čović održao sastanak s Općinskim odborom HDZ-a BiH Neum
Učitavanje medija preglednika ...

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović održao je radni sastanak s članovima Općinskog odbora HDZ-a BiH Neum, izvijestili su u četvrtak iz te stranke.

Predsjednik OO HDZ-a BiH i načelnik općine Neum dr. Živko Matuško na sastanku je izložio izvješće o radu Općinskog odbora te je otvorena rasprava vezana uz rad i djelovanje stranke u Neumu. Također, na sastanku je razgovarano i o aktualnim problemima, ali i projektima.

Cilj je sastanka bio upoznati se s funkcioniranjem ove lokalne zajednice, domaćim problemima koje općinske vlasti imaju i rješavaju ali i one za koje je potrebno uključiti i više razine vlast. Nezaobilazna tema sastanka bila je i prometno povezivanje Neuma kroz izgradnju prometnog pravca Neum – Stolac, koji se napokon počeo realizirati.

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović na sastanku je govorio i o aktualnoj političkoj situaciji, a u razgovoru su predočene sve aktualne teme te aktivnosti unutar stranke s naglaskom na pripreme za predstojeće izbore.

Govoreći o predstojećim izborima, Čović je najavio kako će uskoro započeti operativne pripreme za izbore, naglasivši kako HDZ BiH ima dobru unutarstranačku organizaciju.

"Najvažnije da svi budemo jedinstveni, a onda ni rezultat neće izostati", kazao je  Čović, te je dodao kako se ovim sastankom želi upoznati sa situacijom na terenu uoči sjednice Središnjeg odbora stranke na kojoj bi se trebala usvojiti strategija za Opće izbore 2018.

Komentari
Broj komentara:0