Vidite prvi

program ekspertnog seminara

Cjelokupno upravljanje projektima iz EU fondova

Autor:Prvi.tv
Objava:14.2.2018. 22:46
Cjelokupno upravljanje projektima iz EU fondova
Učitavanje medija preglednika ...

S ciljem da se pomogne svim organizacijama i institucijama u sudjelovanju u programima Europske unije FEB d.d. je razvio program ekspertnog seminara iz oblasti upravljanja projektima iz EU FONDOVA- od ideje do realizacije. Europska Unija objavljuje natječaje iz različitih fondova gdje pozivaju kandidate da predlože u određenom roku, prijedlog za projekt koji odgovara određenim ciljevima i ispunjava potrebne uvjete.

Cilj seminara je naučiti polaznike kako procijeniti svoje mogućnosti i znanja te komparativne prednosti u odnosu na zahtjeve pripreme projekata ove vrste, razviti tehnike i vještine prikupljanja i pripreme podataka nužne za uspješnu pripremu prijedloga projekata, upoznati se s metodologijom izrade budžeta projekta kao i identifikacijom potencijalnih rezultata te opis rezultata i mogućnosti njihove multiplikacije i tržišne komercijalizacije.

Kroz jedinstven program unaprijedite Vaše vještine o tome kako pripremiti projekt, prijaviti ga na natječaj i realizirati sredstva EU fondova. Jednodnevni seminar podučit će vas postupku izrade projekta, a obrađuje teorijski i praktični dio.

Seminar je namijenjen predstavnicima lokalne samouprave, javnih poduzeća, znanstvenih instituta, Univerziteta, profitnih organizacija, nevladinih organizacija i dr.

Predavači na seminaru su eksperti sa višegodišnjim iskustvom u upravljanju EU projektima.

Kotizacija po učesniku iznosi 200,00 KM.

Kotizacija uključuje troškove učestvovanja u radu seminara, osvježenje u pauzama, ručak, seminarski materijal i Uvjerenja (Certifikat) o stručnom usavršavanju. U cijenu kotizacije nije uključen PDV.

Seminar će biti održan 19.2.2018. od 09,30 do 16,00 sati u prostorijama Restoran Romanca, Mostar.

Molimo sve zainteresirane kandidate da pošalju svoje prijavnice na E-MAIL, a najkasnije do 15.2.2018. Broj sudionika je ograničen.

Komentari
Broj komentara:0