Vidite prvi

koncertni spektakl

"2 Chellos" sljedeće godine u sarajevskoj Zetri

Autor:Prvi.tv
Objava:8.12.2017. 10:38
2 Chellos sljedeće godine u sarajevskoj Zetri
Učitavanje medija preglednika ...

Virtouzi na violončelima Luka Šulić i Stjepan Hasuer, u svijetu poznatiji kao "2 Cellos" će, nakon više od 40 zemalja svijeta i više od 1.000 održanih koncerata, 10. ožujuka sljedeće godine prirediti koncertni spektakl u dvorani Zetra u Sarajevu.

Njihova priča je počela prije pet godina kada su odsvirali "Smooth Criminal" Michaela Jacksona i snimili spot, a nakon što su na YouTube kanalu brzinom svijetlosti izbrojali pet milijuna pregleda, iste godine potpisali su ugovor sa Sony Masterworks, a zatim ušli u studio i objavili svoj prvi album.

U Sarajevo se 10. ožujka naredne godine vraćaju sa novim materijalom, albumom "Score", snimljenim u Engleskoj s londonskim simfonijskim orkestrom. Ovaj album odlikuju prepoznatljivi hitovi poput "My Heart Will Go On" iz filma "Titanic", "For the Love of a Princess" iz filma "Hrabro srce" te "Moon River" iz "Doručka kod Tiffanyja". 

Pet godina iz snova je iza njih, ali njihova karijera i dalje kontinuirano raste. Iza "2 Chellos" je više od 10 milijuna posjetitelja iz cijelog svijeta. 

Ulaznice će biti puštene u prodaju u ponedjeljak, 11. prosinca po cijeni od 25 do 70 KM i to u sustavu kupikartu.ba, na platou Skenderija i blagajni Bosanskog kulturnog centra, priopćili su organizatori. 

Komentari
Broj komentara:0