Vidite prvi

UniCredit Case Competition Event

Još samo šest dana za prijavu

Autor:Prvi.tv
Objava:26.3.2018. 12:13
Još samo šest dana za prijavu
Učitavanje medija preglednika ...

U svega pet sati imati priliku raditi s kolegama i vrhunskim stručnjacima na rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva i zakoračiti u poslovni svijet te pobijediti i osvojiti vrijedne nagrade – zvuči zanimljivo? Upravo se tako može opisati studentsko natjecanje UniCredit Case Competition Event koje će se održati u novootvorenom coworking prostoru INTERA Tehnološkog Parka Code Hub Mostar u subotu, 14.4.2018. godine.

U jednom danu studenti ekonomskog, pravnog i IT usmjerenja radit će na poslovnom slučaju uz pomoć mentora koji će svojim bogatim iskustvom i znanjem doprinijeti kvaliteti rješenja. Svoja idejna rješenja svi će timovi prezentirati pred stručnom komisijom koja će izabrati pobjednike.

 Događaj će, osim učenja i jačanja vještina studenata, obilježiti i pozitivna energija, druženje i stvaranje novih kontakata. Poslovni slučajevi će staviti naglasak na kreativno i inovativno razmišljanje, a mladim će ljudima pružiti toliko potreban uvid u stvarni poslovni svijet.

Prijave su otvorene još samo do subote, 31.3.2018. godine do 23:59h. Zato požurite i prijavite svoj tim na linku! Nemojte propustiti priliku za istraživanje poslovnih ideja, upoznavanje novih kolega, ispitivanje svojih mogućnosti i prvi pravi korak u izgradnji svoje karijere!

Komentari
Broj komentara:0