Vidite prvi

NAJPOZNATIJI SVJETSKI GAMER

Niko Kovač je MVP turnira i osvojio je 125 tisuća eura

Autor:Prvi.tv
Objava:18.9.2017. 14:27
Niko Kovač je MVP turnira i osvojio je 125 tisuća eura
Učitavanje medija preglednika ...

Najpoznatiji svjetski gamer Nikola "NiKo" Kovač i njegov FaZe Clan osvojili su 250 tisuća eura vrijedan ESL One turnir u New Yorku, a da nisu izgubili niti jednu mapu tijekom cijelog turnira. Za MVP-a turnira proglašen je upravo NiKo Kovač, dječak iz Brčkog o kojem smo već ranije pisali. ESL One u New Yorku jedan je od najvećih turnira na otvaranju nove CS:GO sezonu.

FaZe je u skupini pobijedio Virtus.pro, a zatim i Astralis. Završili su prvi što je značilo da će u polufinalu na američki Cloud9 dok je drugi polufinalni par bio SK Gaming i Team Liquid.

Polufinale su riješili bez problema, a niti finale nije pružilo ništa novo. U seriji do tri pobjede Liquid je samo na Overpassu pokazao nešto više od drugih ekipa te uzeo FaZeu 14 rundi, ali i tu mapu su izgubili, prenose 24sata.hr.

S 3-0 FaZe je uvjerljivo uzeo 125 tisuća dolara i titulu prvaka. Nagradu za MVP-a dobio je upravo NiKo.

Niko Kovač rodio se u Brčkom u Bosni i Hercegovini i skuplji je od bilo kojeg nogometaša iz bosanskohercegovačke lige. I dok oni treniraju i na kiši i po snijegu, Niko se zavali u stolicu s potporom za kičmu i kreću njegove pripreme.

Niko je prava zvijezda u Brčkom gdje se njegovi prijatelji bude u noći kako bi gledali uživo online turnire u kojima nastupaju Niko i njegov tim.

Komentari
Broj komentara:0