Vidite prvi

19.-21- TRAVNJA U NEUMU

HT Eronet predstavit će cloud usluge na Microsoft NetWork konferenciji

Autor:Prvi.tv
Objava:14.3.2017. 13:35
HT Eronet predstavit će cloud usluge na Microsoft NetWork konferenciji
Učitavanje medija preglednika ...

Tvrtka HT Eronet kao telekomunikacijski sponzor najveće tehnološke konferencije u BiH - Microsoft NetWork, koja će ove godine biti održana u Neumu od 19. do 21. travnja, predstavit će cloud usluge.

Član Uprave HT Eroneta i izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk kazao je danas u Sarajevu kako je HT Eronet ne samo dio IT zajednice, već kroz svoje cloud usluge i prilagođene modele prodaje krajnjim korisnicima, postaje predvodnik u ICT segmentu usluga.

Ruk naglašava kako su ranijih godina na konferencijama promovirane cloud usluge koje su u međuvremenu unaprijeđene dodatnim mogućnostima o kojima će na tom skupu u Neumu biti informirani i potencijalni korisnici.

Direktor Microsofta BiH Omar Krivošija zahvalio je dugogodišnjem partneru i telekomunikacijskom sponzoru HT Eronetu za podršku koju pruža pri organizaciji NetWork konferencije za koju kaže da osim mogućnosti za promociju kompanije i usluga omogućava i ostvarivanje novih poslovnih kontakata.

Kako je naglašeno proces digitalizacije od poduzeća zahtijeva brze i korjenite promjene, a HT Eronet svojom dosadašnjom ekspertizom, kao i aktiviranjem svojih partnera, može korisnicima ponuditi neophodnu pomoć u procesu digitalne tranzicije.

Pri tome, HT Eronet korisnicima osigurava ključne infrastrukturne osnove, preuzimajući troškove kapitalnih ulaganja na sebe, a što je jedna od ključnih barijera u brzini implementacije digitalizacije u poduzećima.

Središnje teme ovogodišnje konferencije Microsoft NetWork su proces digitalne transformacije i cybersecurity. MS NetWork 7 sudionicima će ponuditi više od 80 predavanja iz oblasti Microsoft tehnologija, sigurnosti IT okruženja i transformaciji poslovnih procesa iz šire regije.

Komentari
Broj komentara:0