Vidite prvi

CLOSENGER

23-godišnji Bosanac kreirao društvenu mrežu svjetske razine, poput facebooka

Autor:Prvi.tv
Objava:16.2.2018. 12:21
23-godišnji Bosanac kreirao društvenu mrežu svjetske razine, poput facebooka
Učitavanje medija preglednika ...

U zemlji gdje se svako malo dogodi neka neobičnost i to negativna, ovaj put Vam donosimo jedan presedan, ovaj put u pozitivnom smislu.

Eniz Vuković 23 godišnji programer iz Gradačca, bez formalnog IT obrazovanja, kreirao volonterski bez financijske podrške fondova, države, novu društvenu mrežu CLOSENGER.

Možda i ovo ne bi bilo dovoljno čudno da nije riječ o aplikaciji koja po tehničkim karakteristikama može da parira facebooku, instagramu i sličnima, za čije kreiranje unaprjeđenja, održavanje ove tvrtke izdvajaju milijune dolara,a ovdje imamo volonterski entuzijastički rad jednog Bosanca potpomugnotog nekolicinom svojih prijatelja.

Closenger je prva društvena mreža nastala na područjima Balkana, sadrži jednu neobičnost, u odnosu na druge nama poznate mreže, a to je tzv. nearby.

Ova osobina podrazumijeva da korisnik vidi postove poredane po udaljenosti u odnosu na njega bez obzira da li ih je objavio netko tko mu je ili nije prijatelj, ukoliko je post objavljen kao javan.
Pored nearby koji nije jedina opcija postoji tending, following, mogućnost objavljivanja multimedijalnih sadržaja unutar posta i još mnoštvo toga, piše BHDINFODESK.

Ova mreža koja postoji na play storeu i app storeu manjeod dva mjeseca čini da se uz vrlo laku registraciju upoznate s događanjima i postovima iz vašeg okruženja i šire nudeći jedan novi koncept jednostavnosti korištenja društvenih mreža.

U doba kada mladi sve više odlaze iz BiH ovaj mladi čovjek slijedi svoje IT snove i najmanje što možemo učiniti je da podržimo Bosanski proizvod ali svjetskog kvaliteta na način što ćemo instalirati i koristiti ovu apliakciju

Linkdruštvene mreže:closenger.com/download

Komentari
Broj komentara:0