Vidite prvi
prvi cestitka 970*90

IDEALAN ZA SPORTAŠE

Što je to 'Garmin vívoactive 3'

Autor:Prvi.tv
Objava:21.10.2017. 16:57
Što je to 'Garmin vívoactive 3'
Učitavanje medija preglednika ...
foto 2foto 1

vívoactive 3 je GPS pametni sat s ElevateTM tehnologijom mjerenja pulsa na zapešću i više od 15 učitanih GPS aplikacija za sportove na otvorenom i u zatvorenom, kako biste odgovorili na svaki aktivni životni stil. Više raznih interesa? Nema problema. Kardio vježbe u utorak i joga u srijedu? Ovaj pametni sat to može pratiti. vívoactive 3 je naš prvi nosivi uređaj koji podržava Garmin Pay™ tako da od sada uz kompatibilne banke možete kod kuće ostaviti ne samo telefon, nego i novčanik, a piće nakon vježbanja ili kupovinu platiti izravno na svom zapešću. S tisućama izgleda zaslona sata, widgeta, podatkovnih polja i aplikacija dostupnih za besplatno preuzimanje s Garmin Connect IQTM trgovine možete prilagoditi vaš vívoactive 3, što ga čini savršenim alatom za igru i plaćanje, prenosi Bug.hr.

Pametan, otporan i elegantan, vívoactive 3 sadrži polirane detalje od nehrđajućeg čelika i uvijek uključen Garmin Chroma™ zaslon visoke razlučivosti za izvrsnu čitljivost u svim uvjetima osvjetljenja. vívoactive 3 ima sučelje Side SwipeTM koje omogućuje brzo kretanje i brzu navigaciju kroz izbornike, widgete i podatke. Osim toga, možete odabrati kako ga želite nositi neovisno o tome koristite li se za pomicanje palcem ili kažiprstom. Kao i svi Garmin uređaji nosive tehnologije, vívoactive 3 možete koristiti tijekom kupanja i tuširanja3, a vijek trajanja baterije je do 8 dana u načinu rada kao pametni sat i 13 sati u GPS načinu rada.

Uz Elevate tehnologiju mjerenja pulsa na zapešću, dostupne su vam funkcije praćenja kondicije, uključujući VO2 max i kondicijsku dob, koje pružaju vrijedne podatke za praćenje promjena u razinama kondicije. Cjelodnevno praćenje stresa također je dostupno na vívoactive 3 uređaju praćenjem podataka HRV-a (varijabilnosti brzine otkucaja srca). Uvid u trenutačnu razinu stresa na zapešću i duljeg vremenskog razdoblja stresa na Garmin Connect-u vam omogućuje prepoznavanje obrazaca stresa i razmatranje promjene načina životnog stila kako biste izbjegli ili se bolje nosili sa stresnim situacijama. Brojač četverostrukog udaha za opuštanje pomaže održati ravnotežu stresa i odmora.

Garmin Pay, omogućen od strane FitPayTM, podržava Visa i MasterCard debitne i kreditne kartice važnijih banaka izdavatelja kartica, trenutno dostupan u SAD-u, a svakim danom se lista banaka izdavatelja povećava. Dodavanjem tih kartica u svoj Garmin Pay wallet isto dobivate bodove i pogodnosti, samo što ih nosite na zapešću.

S tisućama izgleda zaslona sata, widgeta, podatkovnih polja i aplikacija dostupnih za besplatno preuzimanje s Garmin Connect IQ trgovine, možete prilagoditi svoj uređaj čineći ga pametnijim ili osobnijim. Pratite kada će Uber stići po vas, uključite svjetla kod kuće uz aplikaciju SmartThings, pa čak i upotrijebite AccuWeather MinuteCast aplikaciju kako biste saznali kada će početi kišiti.

vívoactive 3 je osmišljen za aktivni način života. S više od 15 ugrađenih sportskih aplikacija uključujući nove profile za snowboarding, kardio, jogu, eliptični trening i steper, vívoactive 3 vodi vas od teretane do padina. Uz novu funkciju treninga snage, možete se usredotočiti na vaše držanje i pustiti vívoactive 3 da broji ponavljanja. Funkcija trening snage prati broj ponavljanja, setove pa čak i vrijeme odmora tijekom vježbanja vlastitom težinom i utezima. Dosadile su vam iste stare rutinske vježbe? S vívoactive 3 možete miješati treninge izrađujući prilagođeno trčanje, vožnju biciklom, kardio i vježbe snage na usluzi Garmin Connect i preuzeti ih izravno na vaš uređaj.

Ostanite povezani u pokretu uz pametne obavijesti s vibracijskim upozorenjima koja se prikazuju izravno na zapešću. Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom5, možete primati i čak odgovoriti6 na tekstne poruke i vidjeti svježe obavijesti s društvenih medija, upozorenja iz aplikacija, pozive, e-poštu i još mnogo toga. vívoactive 3 možete koristiti i za kontrolu glazbe na pametnom telefonu, slanje upozorenja za pronalaženje zametnutog pametnog telefona i kontrolu Garmin VIRBÒ kamere (prodaje se zasebno). vívoactive 3 sadrži LiveTrack funkciju koja vašim voljenima pruža informaciju o vašoj aktivnosti na otvorenom i lokaciju u stvarnom vremenu. Informaciju primaju putem pozivnice e-poštom, Facebookom ili Twitterom s vezom na web stranicu koja uključuje poziciju spojenog vívoactive 3 uređaja.

Tijekom dana vívoactive 3 se automatski sinkronizira s Garmin Connect Mobile aplikacijom i tako sprema statistiku za lakši pristup kasnije. U besplatnoj online zajednici Garmin Connect možete pogledati vaše vježbe, aktivnosti vježbanja snage, razinu stresa i obrasce spavanja prikazane na detaljnim grafikonima. Pogledajte vježbe na otvorenom na detaljnim kartama, natječite se u tjednim izazovima i povežite se s drugim fitnes entuzijastima, izravno s kompatibilnog pametnog telefona ili stolnog računala.
vívoactive 3 dolazi u tri 3 boje – srebrni s crnim remenom i srebrni s bijelim remenom (preporučena maloprodajna cijena iznosi 2.590,00 kn) te sivi s crnim remenom ( preporučena maloprodajna cijena iznosi 2.850,00 kn) a biti će dostupni početkom listopada. Moguće je mijenjati i stil zamjenom kompatibilnih remena (prodaju se zasebno). Za više informacija, posjetite Garmin.com/vivo.

Komentari
Broj komentara:0