Vidite prvi

Vodeća europska konferencija programera

Steve Wozniak gost konferencije 'WeAreDevelopers' u Beču

Autor:Prvi.tv
Objava:8.12.2017. 19:08
Steve Wozniak gost konferencije 'WeAreDevelopers' u Beču
Učitavanje medija preglednika ...

Vodeća europska konferencija za programere ''WeAreDevelopers'', koja se održava u Beču, ugostit će osnivača kompanije Apple, Steve Wozniaka.

Poznati "Woz" će u srpnju 2018. godine biti jedan od glavnih govornika ''WeAreDevelopers'' konferencije, priopćeno je iz Ureda Grada Beča u inozemstvu.  

- Sudjelovanje osoba kalibra poput Steva Wozniaka govori o značaju konferencije i pokazuje da je WeAreDevelopers postao internacionalno prepoznatljiv brend - navodi jedan od organizatora konferencije i suosnivač ''WeAreDevelopers'' Sead Ahmetović.

Na konferenciju ponovo će doći John Romero, jedan od kreatora planetarno poznatih igara "Doom" i "Quake". Pored Romera i Wozniaka najavljeni su i govornici iz Nginxa, Amazona, Microsofta i mnogih drugih svjetskih IT kompanija.

- WeAreDevelopers pomaže ojačati Austriju kao mjesto poslovnih susreta i Beč kao tehnološki centar na međunarodnoj sceni - kazao je Benjamin Ruschin, jedan od suosnivača ''WeAreDevelopers''.

Od 1. prosinca otvoren je poziv za prijavu govornika, gdje se developeri iz svih zemalja mogu prijaviti za prezentacije vlastitih ideja i tako se predstaviti međunarodnoj publici, a programeri su dobrodošli da pošalju svoje ideje za vlastita predavanja kako bi podijelili svoje znanje s drugim programerima na konferenciji.

Tokom ovog događaja u 2017. godini zabilježeno je više od 4.000 posjetitelja, a organizatori očekuju da će naredne godine, od 16. do 18. srpnja, konferenciji sudjelovali između 8.000 i 10.000 posjetitelja na novoj lokaciji, u ''Austria Centru'' u Beču. 

 

Komentari
Broj komentara:0