Vidite prvi

spektakularne fotografije

Samsung Galaxy A9 i A7 – pametni uređaji s moćnim kamerama

Autor:Prvi.tv
Objava:28.11.2018. 13:50
Samsung Galaxy A9 i A7 – pametni uređaji s moćnim kamerama
Učitavanje medija preglednika ...

Svi smo se ponekad našli u situaciji da otvorimo Instagram i vidimo spektakularne fotografije za koje samo sanjamo da bismo ih i sami mogli napraviti. Kvalitetne i jedinstvene fotografije na društvenim mrežama apsolutni su must have. Do te fenomenalne, „instragamične" i „klikabilne" fotografije dostojne društvenih mreža nije lako doći, ali puno je lakše ako imate pametni uređaj s moćnom kamerom.

U uzbudljivom i povezanom svijetu gdje se trenuci i sjećanja, od onih svakodnevnih do onih koji se događaju jednom u životu, zabilježavaju i dijele odmah, pametni uređaji postali su mnogo više od običnih telefona. Zato je kamera na najnovijem Samsung Galaxy A9 puna najboljih inovacija koje vam omogućuju da postignete više i iskusite više mogućnosti svaki dan. Njegova stražnja kamera je prva četverostruka kamera na svijetu te donosi niz inovacija i novih mogućnosti pomoću kojih ćete zabilježiti dinamične i lijepe fotografije bez napora.

S četiri leće sada možete doživjeti još više načina da oslobodite svoju kreativnost i snimite, stvorite i podijele zadivljujuće fotografije. Približite se svim detaljima koje želite fotografirati s dvostrukim optičkim zumom za nevjerojatne i detaljne fotografije, a svoju kreativnost pokažite upravljajući dubinskim poljem fotografije i fokusiranjem na objekt. Kamera na novom Galaxy A9 omogućuje snimanje jasne i svijetle slike u uvjetima slabog osvjetljenja s 24MP glavnim objektivom, koji radi prekrasne fotografije u bilo koje doba dana.

 

 

Samsung Galaxy A7 dolazi sa snažnom stražnjom trostrukom kamerom, premium staklenim dizajnom, senzorom za očitavanje otiska prsta na boku i glatkim linijama za udobnost korištenja. Njegov ultraširoki objektiv od 8 MP, s kutom od 120 stupnjeva, iste je širine vidnog polja kao i čovjekovo oko. To znači da Galaxy A7 snima svijet oko nas baš onako kako ga vidimo, što dovodi do fotografija neograničeno širokih kadrova. Uz ovaj pametni uređaj moći ćete uživati u jasnim selfijima u bilo koje doba dana te nikada nećete morati brinuti o idealnoj rasvjeti uz 24 MP prednju kameru i podesivu LED bljeskalicu. Uz efekt zamućenja, Selfie Focus i Pro Lighting Mode možete oponašati profesionalnu studio rasvjetu, a možete i dodatno personalizirati svoje fotografije uz AR emoji i laskave filtere.

Također, s ovim pametnim uređajem možete snimiti jasne fotografije i u svijetlim i u tamnim uvjetima. Njegov 24 MP objektiv automatski omogućava „upijanje" više svjetla kombinirajući četiri piksela u jedan, kada su u pitanju uvjeti slabog osvjetljenja. Uz inteligentni Scene Optimizer, kamera na Galaxy A7 automatski prilagođava boju, kontrast i svjetlinu kako bi optimizirala kvalitetu fotografije.

 

 

Jutarnji.hr

Komentari
Broj komentara:0