Vidite prvi

Problemi s iPhone XS-om i XS Maxom

Određeni broj primjeraka ne želi se puniti

Autor:Prvi.tv
Objava:30.9.2018. 11:01
Određeni broj primjeraka ne želi se puniti
Učitavanje medija preglednika ...

Nakon pritužbi na lošu kvalitetu prijema signala, vlasnici novih iPhonea na Appleovom support forumu počeli su se žaliti na probleme s punjenjem. Naime, određeni broj iPhonea XS i XS Max ne žele se puniti kad ih priključite na punjač, piše Mob.hr.

Neki od njih to učine tek kad im nakon priključenja "probudite" zaslon, dok bi se punjenje kod drugih uspjelo pokrenuti tek nakon isključivanja i ponovnog uključivanja.

Naš testni primjerak iPhonea XS Max, na svu sreću, ne pati od ovih problema, kao ni od slabog prijema signala iz prethodne epizode, no popularni Lewis s YouTube kanala Unbox Therapy pokazao je kako problem postoji, a sukladno relativno malom uzorku uređaja u studiju, raste vjerojatnost da je u globalu prilično velik broj primjeraka njime zahvaćen.

Ako se na vašem upravo kupljenom, krvavo zarađenom iPhoneu XS ii XS Max pojavio ovako bizaran problem, privremeno rješenje je da prilikom stavljanja na punjenje dodatno provjerite je li ono zaista u tijeku. Ukoliko iPhone ne pokaže znakove punjenja, pokušajte s buđenjem zaslona ili ponovnim priključivanjem na punjač.

Od Applea se, naravno, čeka službeno očitovanje (nije se još očitovao ni o prvom problemu), nakon čega očekujemo brzu reakciju u vidu izdavanja softverske nadogradnje.

Komentari
Broj komentara:0