Vidite prvi

čarobni svijet tehnologije

Mepas Mall i Techno Shop predstavljaju LG SIGNATURE W7 OLED TV 65''

Autor:Prvi.tv
Objava:20.11.2017. 13:03
Mepas Mall i Techno Shop predstavljaju LG SIGNATURE W7 OLED TV 65''
Učitavanje medija preglednika ...
LG SIGNATURE W7 OLED TV 65

Upoznajte čarobni svijet tehnologije iz kojeg nam Techno Shop, ekskluzivni zastupnik LG Electronicsa ovaj put predstavlja jedinstveni LG SIGNATURE W7 OLED TV  koji je zbog svoje napredne tehnologije i dizajna zadobio svu pažnju svjetske javnosti!

 

Odmah nakon što je predstavljen u javnosti osvojio je preko 40 nagrada za savršen dizajn i nevjerojatne performanse. Ovaj televizor nije samo lijep i tanak, LG SIGNATURE W7 OLED TV pruža vrhunsku kvalitetu slike i zvuka, što ga čini jednim od najboljih 4K HDR televizora.

 

Saznajte zašto je ovaj televizor oduševio podjednako i kritičare i ljubitelje tehnologije u četvrtak, 23.11.2017. u 19:00 sati na 1. katu Mepas Malla i uživajte u predstavljanju fenomenalnih karakteristika koje krase LG SIGNATURE W7 OLED TV.

Oduvijek ste se pitali kakav je osjećaj  imati mogućnost potpuno doživjeti spektakularno realnu sliku na TV-u? Uz LG  sada je i to moguće jer ovaj televizor u trenutku oživljava svaku boju.  Savršeno se  stapa s vašim zidom, ne stvara sjene te je poput prozora u drugi svijet koji omogućuje da uronite u nevjerojatno slikovitu stvarnost. Dizajniran je za one koji prepoznaju vrijednost vrhunskog zvuka. Zvučnici usmjeravaju zvuk prema gore kako bi se poboljšalo raspršivanje visokih i niskih tonova.

 

U četvrtak vas očekuje potpuno nova dimenzija užitka koji je rezultat vrhunske kvalitete, tehnologije, inovacije i dizajna. Pogledajte kako slika u trenutku oživljava sa spektakularnom jasnoćom.

Posjetite Mepas Malla i upoznajte osjećaj uživanja u scenama akcijskog filma ili  utakmice uz najveću moguću jasnoću slike.

Jedno je sigurno, a to je da LG SIGNATURE W7 OLED TV ne ostavlja mjesta za ravnodušnost.  

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Komentari
Broj komentara:0