Vidite prvi

SCI-TECH

Jeste li znali za ove WhatsAppove korisne značajke?

Autor:Prvi.tv
Objava:31.3.2018. 13:42
Jeste li znali za ove WhatsAppove korisne značajke?
Učitavanje medija preglednika ...

Grupno čavrljanje jedna je od glavnih značajki WhatsAppa. Razgovori u skupini izvrsni su za planiranje bilo kakvih događaja te, što je još važnije, funkcioniraju kao mali forum s administratorima. Svemu u prilog ide i činjenica da je cijeli razgovor, kao i aplikacija potpuno besplatan te da nikad nećete morati brinuti jeste li premašili 'SMS limit'

Sigurno čavrljanje

WhatsApp koristi specijalnu enkripciju za slanje poruka koja korisnicima omogućuje razgovor bez bojazni za potencijalnim 'špijunima'. Kodiranje se vrši na telefonima sugovornika, što znači da ga nitko osim njih ne može pročitati.

Komunikacija prije svega

WhatsApp je napravljen kao aplikacija za čim veći broj uređaja. Autori su upravo zbog toga stvorili platformu koja funkcionira nezavisno o tome koji uređaj vi imate. Jedini pravi zahtjev za komunikaciju je da dva uređaja, bez obzira koji model oni bili, imaju instaliran WhatsApp. Štoviše, čak ne moraju imati istu verziju - aplikacija za komunikaciju radit će i tada.

Rad i na najstarijim smartfonima

Za razliku od nekih naprednijih aplikacija koje rade samo na novijim smartfonima, WhatsApp ponosno podržava skoro sve. Pod 'skoro sve' mislimo na Windows mobile platformu, hrpu starih Androida te sve osim najstarijih iPhonea.

Podjela imenika

WhatsApp korisi vaš imenik kako bi sakupio kontakte. Premda ovo zvuči kao razlog za brigu, podjela imenika u vašem uređaju sa onim u WhatsAppu znači da ćete automatski vidjeti koji svi vaši prijatelji koriste ovaj app za čavrljanje. Ovo uvelike olakšava snalaženje u aplikaciji te korisniku omogućava da odmah nakon instalacije pronađe prijatelja koji također koristi ovaj popularni app, piše tportal.hr.

Komentari
Broj komentara:0