Vidite prvi

DOSTUPNA U FAZAMA

Dugo očekivanu nadogradnju za Windows 10 možete imati već danas

Autor:Prvi.tv
Objava:16.4.2017. 13:15
Dugo očekivanu nadogradnju za Windows 10 možete imati već danas
Učitavanje medija preglednika ...

Nadogradnja Creators za operativni sustav Windows 10 postajat će dostupna u fazama. Ako ne želite čekati dok ne stigne do vas, evo prečice.

Kreće isporuka nadogradnje Creators za Windows 10, namijenjene stolnim računalima, koja donosi veći broj novih značajki i poboljšanja koje obuhvaćaju bolja rješenja za sigurnost i zaštitu privatnosti, nove teme, miješanu stvarnost, promijenjene načine dijeljenja sadržaja, više podrške za Windows Ink, nove značajke za igranje, bolju podršku za zaslone s visokim brojem točaka po inču...

Pregled novih značajki možete pogledati ovdje.

Kao i prošlogodišnja obljetnička, nadogradnja Creators postajat će dostupna u fazama. Krenut će s novijim uređajima, naročito onima koje su u Microsoftu testirali s partnerima koji proizvode hardver. Potom će se postupno širiti tijekom nadolazećih mjeseci na sve ostale PC-je, javlja tportal

Ne želite čekati dok redovna nadogradnja za Windows stigne do vas? Možete se progurati preko reda i nadograditi svoje računalo na Creators odmah. Evo kako ćete to učiniti.


Otvorite Microsoftovu stranicu Download Windows 10 i kliknite na dugme Update Now. Trebat ćete preuzeti alat Update Assistant (6 MB) koji će vas provesti kroz postupak nadogradnje. 


Ukoliko ste iskusniji korisnik ili ste među onima koji žele čistu instalaciju nadogradnje Creators, moguće je kako će vam bolje odgovarati alat Media Creation jer će vam omogućiti preuzimanje verzije Windowsa 10 koju trebate. Taj ćete alat naći na istoj stranici kao i Update Now.


Ako vam se ne žuri, jednostavno pričekajte redovnu nadogradnju. 

Komentari
Broj komentara:0