Vidite prvi

U SURADNJI SA SPARK-OM

Amplius Electronics organizira događaj 'Lansiranje Rubico pametnog privjeska'

Autor:Prvi.tv
Objava:4.7.2017. 10:42
Amplius Electronics organizira događaj 'Lansiranje Rubico pametnog privjeska'
Učitavanje medija preglednika ...

Amplius Electronics, u suradnji sa SPARKom, organizira događaj Lansiranje Rubico pametnog privjeska na Indiegogo platformu, u utorak, 4.7.2017., od 15:30 - 16:30 sati, u prostorijama SPARK Cafe-a, te Vas ovom prilikom pozivaju da se pridružite i medijski propratite ovaj događaj.

Amplius Electronics je mlada tvrtka, koja  unatoč svojoj mladosti, već stvara povijest. Tome doprinosi i činjenica da su njeni osnivači službeno i najmlađi poduzetnici u Mostaru, a također su i pioniri u pokretanju crowdfunding kampanje na području Hercegovine.

Indiegogo je online platforma za prikupljanje sredstva za različite namjene. Osnovna je ideja njegovih pokretača omogućiti ljudima da svoje ideje predstave širokom krugu ljudi koji bi ih mogli financijski podržati i pomoći im da ostvare svoje snove. Od pokretanja 2008. godine, Indiegogo je bio platforma za kampanje u 224 različite države, a mjesečno ga posjeti  9 milijuna korisnika.

Koncept događaja:

  • predstavljanje  tvrtke Amplius Electronics, 
  • predstavljanje projekta lansiranja proizvoda Rubico pametni privjesak na Indiegogo platformu, praćeno prvim emitiranjem video prezentacije, te simboličnim odbrojavanjem i pokretanjem projekta. 

Prisutnima će se obratiti osnivači tvrtke Amplius Electronics Marin Bevanda i Luka Vučina,  kao i uvaženi mentori Ladislav Jurić (CEO, Baggizmo) i Ivan Jelušić  (CEO, Reaktor Innovation Group), koji su već odavno zakoračali u svijet pripremanja i provođenja crowdfunding kampanja i sličnih projekata, te svojim znanjem i iskustvom pomogli Amplius ekipi u pripremi ovog projekta.

Komentari
Broj komentara:0