Vidite prvi

aplikacije

9 workout aplikacija za lijene djevojke

Autor:Prvi.tv
Objava:2.3.2018. 15:03
9 workout aplikacija za lijene djevojke
Učitavanje medija preglednika ...

Svojih se negativnih misli i muka možete riješiti vrlo brzo i jednostavno i to sa samo nekoliko poteza po pametnom telefonu. Jer, tih će vas nekoliko poteza odvesti na mjesto gdje vježbe izvodite u privatnosti svoga doma. Kako bismo vam u tome pomogli donosimo vam devet aplikacija koje će vam pomoći da izgledate bolje, ali pod vlastitim uvjetima.

Sworkit

Fitness aplikacija Sworkit omogućuje vam da odaberete svoj izazov bilo da je riječ o jogi, kardio vježbama, treningu snage ili jednostavnom istezanju. Aplikacija dolazi s vremenskim programatorom od 5 do 60 minuta i pokazuje kako možete napraviti vježbe koje su prilagođene od onih koji se tek uhodavaju u fizički aktivan život do onih koji su već pravi profesionalci.

Keelo

Aplikacija Keelo sadržava vježbe s visokim intenzitetom koje će vam pomoći da vrlo uspješno vježbate izvan teretane. Aplikacija vam čak daje pristup virtualnom treneru koji odgovara na pitanja i daje vam povratne informacije o vašim vježbama. S ovim ćete se tretmanom osjećati baš poput poznatih i slavnih jer ćete za vrijeme vježbanja imati, baš takav tretman.

Daily Ab Workout

Ako se želite usredotočiti na svoje tijelo, besplatna aplikacija Daily Ab Workout jedan je od najboljih načina toniranja i jačanja abdomena. Uz rad s ovom aplikacijom imat ćete osjećaj da je pored vas trener koji vam pomaže u brojanju ponavljanja.

Daily Butt Workout

Ljuti ste jer znate da mnogo ljudi ide vježbati u teretanu samo zato da bi ih vidjeli drugi ljudi? O.k. Čuli smo vas. Zato vam predlažemo rad uz ovu aplikaciju s kojom ćete dobiti ciljane metode kao što su vježbe poput čučnjeva, plankova, iskoraka i sve drugo što će vam koristiti pri oblikovanju tijela.

Daily yoga

Za sve one koji žele biti malo više u zenu i to na dnevnoj razini Daily Yoga nudi personaliziranog trenera i obilje poza koje možete odabrati, kao i razred meditacije za one koji žele anti-stres terapiju, ali i žele poraditi na boljoj usredotočenosti.

Nike+Training Club

Nike + Training Club je izvrsna aplikacija za ljubitelje fitnessa koji žele intenzivan trening s različitim mogućnostima. Dovoljno je da izaberete vježbe i audio vodiča profesionalnog Nike trenera koji je trenirao popularne sportaše poput Serene Williams ili čak zvijezde poput Elliea Gouldinga. Osim toga, uz ovu aplikaciju možete pratite svoj napredak i „otključavati" si nagradni odnosno novi sadržaj.

The Johnson & Johnson 7-Minute Workout

Ako ste jedna od onih osoba koja nema dovoljno vremena i energije za jutarnji trening ova bi vam aplikacija koja sadrži 7-minutne kardio vježbe mogla biti motivator za brzi trening prije jutarnjeg tuširanja. Aplikacija također ima različite mogućnosti brzine i težine treninga, prilagođene za iskusne i aktivne, ali i za početnike.

Fitstar Personal Trainer

Ako je prilagodba na novu rutinu i svakodnevicu vaš najveći cilj ovo je prava aplikacija za vas jer vam nudi opcije za plan vježbanja koji će zadovoljiti vaše potrebe, usklađene s mogućnostima. Neće vas „gurati" dalje od vaših granica već će vam pomoći u povećavanju snage pa ćete nakon nekog vremena biti spremni na sve intenzivnije i izazovnije fitness rutine.

Relax Melodies

Odradili ste trbušnjake, sklekove, plankove čak i psa (joga poza). Što je sljedeće? Istezanje i dobar noćni san potrebni su vašem tijelu da se oporavi. Aplikacija Relax Melodies omogućit će vam da se ohladite i umirite uz niz umirujućih zvukova kiše, vjetra i običnog šuma.

Komentari
Broj komentara:0