Vidite prvi

lexus

Lexus najavio četvrtu krstaricu

Autor:Prvi.tv
Objava:11.9.2018. 11:25
Lexus najavio četvrtu krstaricu
Učitavanje medija preglednika ...

Kad proizvođač poput Lexusa najavi četvrtu krstaricu u svojoj postavi, automobilski entuzijasti očekuju nešto na četiri kotača što će se uklopiti između LS-a, LX-a i LC-a.

To ipak nije slučaj kad je Lexus u pitanju jer su nam Japanci umjesto serijske izvedbe primjerice LF-1 predstavili 20-metarsku jahtu LY 650. Toyotin prestižni brend ovim se potezom želio pridružiti ekipi iz Porschea, Bugattija i Aston Martina koji također potpisuju jahte.

Dizajn impozantne krstarice djelo je Lexus Takumija, dok je proizvodnja, prodaja i oglašavanje prepušteno grupi Marquis-Larson Boat iz Wisconsina.

Medijsko izvješće spominje kako LY 650 raspolaže s čak tri luksuzne dnevne sobe, tri spavaće sobe za šest osoba i nekoliko višenamjenskih prostorija za opuštanje, no ne i što pokreće ovo plovilo.

Pojedini mediji prenose kako će kupci moći birati između Volva IPS 1200 i Volva IPS 1350, dok bi se spremnik od 3.800 litara trebao pobrinuti da isti ne ostanu bez goriva između dvije egzotične destinacije, prenosi Tportal.hr.

Cijena? Nije poznata, no vjerojatno i u ovom slučaju vrijedi ona floskula da ako već moramo pitati onda vjerojatno nije za nas.

(www.jabuka.tv)

Komentari
Broj komentara:0