Vidite prvi

"BRILIJANTAN JE!"

Clarkson: Rimac je promijenio moje mišljenje o električnim automobilima

Autor:Prvi.tv
Objava:25.6.2017. 12:53
Clarkson: Rimac je promijenio moje mišljenje o električnim automobilima
Učitavanje medija preglednika ...

U kolumni za The Sunday Times Jeremy Clarkson osvrnuo se na nesreću Richarda Hammonda koju je doživio za volanom Concepta_One.

"Nikada nisam bio obožavatelj električnih automobila. Uspoređivati ih s normalnim automobilima uvijek je za mene bilo kao usporedba hrane iz mikrovalne s najboljim restoranom i pekom. Ali taj Rimac je promijenio moje mišljenje. Bio je - ne postoji druga riječ - briljantan", piše Clarkson u svojoj kolumni, prenosi Index.hr

"U svijetu ima tek nekoliko iznimno bogatih ljudi koji će uvjeravati kako Tesla radi nevjerojatan posao sa svojim električnim automobilom, još manje onih koji će nam govoriti kako su to auti sjajni za grad. No, većina će teško povezati struju s automobilom. Prije s tosterom ili mašinom za pranje rublja.

 

Rimac bi to morao promijeniti. Vozio sam ga tek neko kratko vrijeme i naprosto nisam mogao vjerovati koliko ubrzava. Brže je od bilo čega što sam vozio i to za jako, jako puno", piše Clarkson.

Osvrnuo se i na nesreću Richarda Hammonda.

"Prije nekoliko godina traženo je od Richarda Hammonda da vozi automobil po ravnoj stazi. A nekako je završio naglavačke, pa u komi na nekoliko tjedana. A sada, kada znamo da ne može voziti ravno, pokazao je da ne može niti u zavojima", piše Clarkson.

 

Komentari
Broj komentara:0