Vidite prvi

KOREJSKI LUKSUZ

Auto koji je ugrozio njemačku automobilsku konkurenciju

Autor:Prvi.tv
Objava:4.12.2018. 16:29
Auto koji je ugrozio njemačku automobilsku konkurenciju
Učitavanje medija preglednika ...

Audi, BMW i Mercedes su dobili konkurenta koji ih je u rekordnom roku ugrozio, a u mnogočemu i pobijedio. Sada je osvježen novim izdanjem. U pitanju je korejski Genesis koji je u rekordnom roku osvojio publiku i kritiku.

Ne pamti se slična situacija kada je neka nova marka uspjela penetrirati u samo srce luksuza, i to ne samo automobilskog. U odabrano konzervativno društvo perfekcionizma vrata su odškrinuta samo uz pozivnicu, a Genesis ih je u potpunosti razvalio.

A među njima posebnu ulogu igra najveći u gami, G90 ili u Koreji donedavno poznat kao EQ900. Novi model osvježene vanjštine predstavljen je nedavno u Seulu, a sada je spreman za odlazak do američkog kontinenta. A tamo će se nametnuti novim svjetlima i 19-inčnim kotačima i novim bojama eksterijera.

Iznutra pak poznato okruženje, ali uz poboljšanja u detaljima. Osim sustava aktivne redukcije buke (i vibracija) i sustava automatske detekcije onečišćenja u zraku, tu je i dodatno optimizirani rad kontrole rada ovjesa. Sigurnosna oprema je potpuna, a ispod poklopca ima mjesta samo za benzince, i to one prave. A tu govorimo o zapreminom izdašnim jedinicama s oznakama 3.8 V6, 3.3T V6i 5.0 V8.

 

 

Index.hr

Komentari
Broj komentara:0