Vidite prvi

pojačaNE patrole u četvrtI

(VIDEO) Florida u strahu od serijskog ubojice

Autor:Prvi.tv
Objava:14.11.2017. 15:37
(VIDEO) Florida u strahu od serijskog ubojice
Učitavanje medija preglednika ...

Četvrta osoba zaredom nasmrt je ustrijeljena u četvrti Tampe, Florida, a stanovnici sve više strahuju da se među njima nalazi serijski ubojica.

Associated Press prenosi da su stanovnici četvrti Seminola Heights čuli pucnjavu danas, nešto prije 5 sati ujutro po lokalnom vremenu, a kad je policija došla na mjesto događaja, pronašla je samo mrtvo tijelo na ulici.

Policija ne govori je li zadnje ubojstvo povezano s tri u listopadu

Policijski glasnogovornik nije mogao komentirati je li ovo današnje ubojstvo povezano s nizom od tri ubojstva u razmaku od samo deset dana koji se dogodio prošlog mjeseca. Sve troje ljudi tada je ustrijeljeno usred noći nakon što su izišli iz autobusa, bez ikakvog očitog razloga. Nitko od njih nije opljačkan.

Policija je otada pojačala patrole u četvrti, ali to očito nije pomoglo spriječiti posljednji zločin. Prvi slučaj u nizi bilo je ubojstvo Benjamina Mitchella (22), 9. listopada. Neposredno nakon ubojstva, nadzorna kamera snimila je osumnjičenika s kapuljačom na glavi kako trči od mjesta zločina koju je policija potom objavila. 

Gradonačelnik: Donesite mi njegovu glavu

Dva dana nakon toga, 11. listopada, ubijena je Monica Hoffe (32). 19. listopada ubijen je Anthony Naiboa (20), koji je imao tu nesreću da je sjeo na pogrešni autobus na povratku kući s novog posla. Policijska patrola u blizini čula je pucnjave i dotrčala na mjesto zločina, ali našla je Naibou mrtvog. 

Gradonačelnik Tampe Bob Buckhorn rekao je na sastanku s policijom prošlog mjeseca da ulove osumnjičenika i "donesu mu njegovu glavu".

Stanovnici ove tradicionalno radničke četvrti, koja se s vremenom počela gentrificirati, odnosno obnavljati i privlačiti bogatije stanovnike, kažu da su dosad imali iskustva s krađama automobila i tučama između mladih, ali ni s čim sličnim ovome.

Komentari
Broj komentara:0