Vidite prvi

pucnjava u beogradu

KRVAVI OBRAČUN OTPUŠTENOG RADNIKA - donedavnog kolegu ubio hicem u glavu!

Autor:Prvi.tv
Objava:12.3.2018. 13:34
KRVAVI OBRAČUN OTPUŠTENOG RADNIKA -  donedavnog kolegu ubio hicem u glavu!
Učitavanje medija preglednika ...

U centru Beograda je u ponedjeljak prijepodne došlo do pucnjave u kojoj je jedan muškarac ubijen, drugi je ranjen i liječnici se bore za njegov život, dok je treći muškarac ozlijeđen nakon što je skočio kroz prozor kako bi spasio život.

Do tragedije je došlo u Rooseveltovoj ulici u prostorijama tvrtke "Privredni savetnik za informacione tehnologije", a srpski mediji javljaju da je napadača 30-godišnji Nebojša S., bivši zaposlenik te firme. On je prošloga tjedna otpušten te je jutros revoltiran zbog otkaza i naoružan došao u prostorije tvrtke kako bi se osvetio.

Nakon što je izvadio pištolj jednom je radniku tvrtke pucao direktno u glavu, a zatim je nastavio pucati.

"Naša je ekipa konstatirala smrt osobe stare oko 30 godina. Nedaleko od te lokacije jedna je osoba skočila kroz prozor s visine pet-šest metara i zadobila teške ozljede. Još jedna osoba ima prostrijelne rane grudnog koša iznad srca, kao i desne šake", rekla je glasnogovornica Hitne pomoći Nada Macura.

Nebojša S. je nakon krvavog napada uspio pobjeći i uputio se u svoj stan. Ondje je aktivirao ručnu bombu i pokušao počiniti samoubojstvo. Nije uspio te je u stanu pronađen s teškim tjelesnim ozljedama te se liječnici bore za njegov život.

Inače, incident se dogodio u neposrednoj blizini Novog groblja gdje se danas obilježava godišnjica smrti ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića.

Komentari
Broj komentara:0