Vidite prvi

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Djevojčica u autosjedalici ispala iz automobila u vožnji

Autor:Prvi.tv
Objava:16.1.2019. 11:49
Djevojčica u autosjedalici ispala iz automobila u vožnji
Učitavanje medija preglednika ...

Da vožnja ponekad može biti jako stresna, uvjerio se Chad Cheddar Mock iz Minessote. Šokantne snimke na njegovoj kameri u automobilu u ponedjeljak 14. siječnja snimile su scenu koju će Chad dugo pamtiti. Naime snimka prikazuje trenutak kada je dvogodišnja djevojčica ispala iz vozila u pokretu, dok je još uvijek bila pričvršćena za autosjedalicu.

Djevojčica je putovala s roditeljima u automobilu ispred Chada Mocka i pod do sada nerazjašnjenim okolnostima ispala iz automobila. Najstrašniji dio snimke jest činjenica da roditelji zapravo nisu ni primjetili da je dijete ispalo na prvom većem zavoju glavne ceste. 

Korisnik Facebooka Chad Cheddar Mock objavio je video na društvenim mrežama ubrzo nakon što se to dogodilo, izražavajući svoj šok zbog događaja.

Opisao je ono što se dogodilo kao nevjerojatno, rekavši da su svi koji su u tom trenutku stali i izišli iz svojih vozila da pomognu djetetu bili vrlo sretni što se dijete izvuklo  neozlijeđeno.

"Da se to nije dogodilo preda mnom, nikad ne bih povjerovao u to", rekao je  Chad Cheddar Mock.

Policija je priopćila da je dijete bilo pravilno pričvršćeno na njezino sjedalo, ali da sjedalo nije pravilno pričvršćeno u automobilu. Nije poznato kako su vrata automobila uspjela otvoriti.

Majka se, navodno, vratila na mjesto događaja 20 minuta kasnije, kad je shvatila da na stražnjem sjedalu nedostaje njezina kći i sjedalica. Zašto joj je trebalo toliko vremena da primjeti da dijete nije u autu, ostaje nepoznato.

Prijavljeno je da je policija zatražila od Ureda državnog odvjetnika u Blue Earthu da razmisli o kazni za majku koja je ugrozila dijete  koje nije bilo pravilno pričvršćeno sigurnosnim sustavom na sjedalici.

Međutim, u komentarima ispod videa, Mock je spomenuo da je roditeljima bilo dopušteno da odvedu djevojčicu kući s njima bez daljnjih poduzetih mjera protiv njih zbog ugrožavanja sigurnosti djeteta.

Ljudi su odmah počeli hvaliti Mocka za njegovu brzu reakciju, nazivajući ga "spasiteljem života".

Srećom, putnici koji su prvi reagirali pregledali su djevojčicu na mjestu događaja i otkrili da nije bila ozlijeđena jer ju je sjedalo zaštitilo od udarca u tlo.

Čuda se očito događaju.

Snimku možete pogledati na linku. Upozoravamo da je sadržaj uznemirujući.

 

 

 

Komentari
Broj komentara:0