Vidite prvi

LOŠI ODNOSI

Bolesni otac Oprah Winfrey živi u bijedi

Autor:Prvi.tv
Objava:12.1.2017. 10:41
Bolesni otac Oprah Winfrey živi u bijedi
Učitavanje medija preglednika ...

Oprah Winfrey (62) jedna je od najpoznatijih, a i najbogatijih voditeljica svih vremena, ali i ona ima svoje 'mračne' obiteljske tajne. Naime, njezin otac Vernon Winfrey (83) prije desetak godina napisao je knjigu o odnosu sa slavnom kćerkom naziva 'Neizgovorene stvari' što se njoj nije pretjerano svidjelo i tada im se odnos još više pogoršao.

Naime, Oprahini roditelji jedva su se poznavali, voditeljica je do puberteta živjela s majkom, a kada je ona odlučila da se više ne želi za nju brinuti, nastavila je život s ocem s kojim nije pretjerano komunicirala.

Ubrzo je počela studirati i graditi karijeru te je u jednom trenutku otišla svojim putem, a njezin otac sada tvrdi kako ga je ostavila u siromaštvu te da se čuju svega dvaput godišnje - na njegov i njezin rođendan.

 

Vremešni Vernon u razgovoru za Radar Online otkrio je da su njegovi najbliži prijatelji preminuli te da je jako usamljen. Isto tako, ni njegovo zdravstveno stanje nije najbolje - u Korejskom ratu mu je oštećen sluh, a pretrpio je i moždani udar.

- Oprah mu pomaže vrlo malo. Živi u lošim uvjetima, teško se to može nazvati životom - tvrdi dobro upućen izvor i dodaje kako je Vernon preponosan da bi pričao o svojoj teškoj sudbini. 

 
- Dok Oprah živi u ogromnoj vili, on još radi u brijačnici - dodaje. Oprahinom ocu jedina je želja posjetiti kćer u jednom od njezinih luksuznih domova.

- Rekao sam joj i da bih rado putovao dok sam još to u mogućnosti - rekao je.

Komentari
Broj komentara:0