Vidite prvi

HRVATSKI VATERPOLIST

Šok za Sukna! Srce i dalje nije dobro, upitna mu je karijera?!

Autor:Prvi.tv
Objava:22.12.2017. 20:34
Šok za Sukna! Srce i dalje nije dobro, upitna mu je karijera?!
Učitavanje medija preglednika ...

Sandro Sukno sredinom listopada bio je na redovitom liječničkom pregledu i ustanovili su mu probleme sa srcem. Pauzirao je do novog pregleda, a rezultati nisu dobri. Pitanje hoće li ikad više zaigrati...

Obavio sam sve pretrage prije par dana, danas sam bio na razgovoru. Koliko god bio spreman na svaku opciju, ovako nešto te šokira, pa tek mi je 27. Moram napraviti još pretraga da vidimo što će biti s karijerom, rekao je Sandro Sukno za Tportal.

Hrvatski kapetan, koji je nedavno proglašen za najboljeg igrača svijeta i koji je 'barakude' odveo do svjetskog zlata u Budimpešti, u listopadu je bio na redovitom liječničkom pregledu i otkriveni su mu problemi sa srcem.

Rezultati su zahtijevali daljnje pretrage, a Sandro nije smio igrati do novog pregleda.

Bio je optimističan, tada je rekao kako misli da su mu odradili pauzu više preventivno. Sad je otišao na novi pregled kod poznatog kardiologa u Rimu Paola Zeppillija, a dijagnoza je bila - kraj sezone. Ne samo to, nego i upitan nastavak karijere.

Sukno ugovor s talijanskim Pro Reccom im do ljeta sljedeće godine, ali sad je izvjesno da ga neće odraditi do kraja. O svemu se oglasio i njegov klub, a Sandro se vratio u rodni Dubrovnik.

- To je jako bolno za nas, ali ipak je zdravlje svakog sportaša prioritet za nas. Hvala liječniku Zeppilliju na profesionalnosti i ljudskosti. Igrat ćemo bez jednog od najboljih na svijetu, to je veliki teret za ostatak sezone za našu momčad u Europi i talijanskom prvenstvu - rekao je predsjednik Pro Recca Maurizio Felugo.

Komentari
Broj komentara:0