Vidite prvi

SEUH Mostar

Najmasovniji tečaj ronjenja u Hercegovini

Autor:Prvi.tv
Objava:16.7.2018. 7:55
Najmasovniji tečaj ronjenja u Hercegovini
Učitavanje medija preglednika ...

Proteklog vikenda je završen tečaj autonomnog (SCUBA) ronjenja u organizaciji Sportsko ekološke udruge Hercegovina (SEUH) iz Mostara.

Ovom, do sada najmasovnijem, tečaju ronjenja u Hercegovini je pristupilo 20 polaznika koji su iz metodoloških i sigurnosnih razloga bili podijeljeni u tri skupine.

Nakon teorijskog dijela pristupilo se izvođenju praktične nastave, koja je izvođena; na Gradskom bazenu Mostar, rijeci Trebižat (lokalitet Struge, općina Čapljina), te jadranskom akvatoriju Neuma, Graca i Mimica. Svi polaznici su uspješno savladali teorijske i praktične izazove tečaja, te su certificirani međunarodno priznatom licencom „Ronilac otvorenih voda".

Ovim tečajem su formirani novi poklonici ronilačkog sporta, a SEUH se još jednom potvrdio kao lider iz oblasti edukacije u ronjenju, te stekao nove članove koji su garancija kontinuiteta i intenziteta budućih aktivnosti. SEUH će već koncem kolovoza organizirati novi tečaj autonomnog ronjenja, te ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da nas kontaktiraju na e-mail: seuh2012@gmail.com.

Komentari
Broj komentara:0